roald-garagemode-dec-2012-003Som annonceret på TR Register DK’s hjemmeside og udsendt på mail til medlemmerne inviterede Roald klubbens medlemmer til garage komsammen hjemme hos Roald søndag den 8. december.

 

Til trods for et helt ubeskriveligt snevejr, hvor motorvejen til Roskilde kun var vanskelig fremkommelig mødte der 12 medlemmer op til en absolut interessant TR oplevelse.

 

Roald kunne stolt fremvise sit projekt, en TR6, renoveret helt fra bunden. Intet var overladt til tilfældighederne. Alt havde fået den store tur og det var især imponerende at se den grundighed hvormed Roald havde fået selv de mindste dele til at være helt perfekte og faktisk bedre end fabrikken havde lavet dem.

 

Status på bilen er nu den, at chassiet lige var hjemkommet fra maler (rigtig flot malerarbejde) og klargjort til at blive monteret på den færdiggjorte undervogn.

 

Roald fremviste en meget interessant billedserie af hele processen fra han fik TR6’eren hjem og til i dag.

 

Roald lagde ikke skjul på, at det havde været en lang og sej arbejdsproces, der mange gange havde været ved at køre ham træt, men som en sand marathonløber (nr.1 i DK som old boys) havde han holdt ud og kunne nu ligesom vi andre glæde sig over det næsten færdige resultat. Den kommer ud at køre til sommer bedyrede hans kone Else Marie.

 

Vi siger mange tak for oplevelsen samt arrangementet, der også bød på kaffe, vand og hjemmebagt kage.

 

 

Lars S.

 

 

20 DEC 2012.

 

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.