En af årets helt store mærkedage i den danske Classic-verden er så ubetinget ”Store Køredag”, som på god traditionel vis altid bliver afholdt Grundlovsdag den 5. Juni.

Turleder Claus kastede terningerne op i år for alle klubmedlemmer, og i alt 9 kørelystne TR´ere dukkede op hist og hint fra nær og fjern tidligt i Sengeløse - of all places. Efter lidt susen(buldren) rundt i den morgen-søvndrukne small town, fandt vi endelig samling og var klar til indledende briefing omkring dagens tur og programmet.

Hurtigt fremgik det, at Claus jo må være en sand naturbegavelse i planlægning og udførelse af klubture – væk var det godt slidte Krak-kort med gule ”post-it” æselører – for ikke at sige GPS og andre guide-værktøjer.

Manden havde tilsyneladende det hele i ho´vedet og kunne dermed turen udenad ”på fingrene” - som man si´r. Ikke et eneste af de traditionelle tur-fejltrin(grusveje, skæv-slidte markspor eller Blinde Veje) fik bragt denne pragttur af karavane-sporet, og de 8 følgebiler i sluttet trop, fulgte blot med som blinde tam-lam efter turlederen.

Netop derfor kunne alle deltagere blot nyde turen i fulde drag i det dejlige solskin, og de gæve TR-chauffører fik på den måde rig lejlighed til at udfordre alle TR-bilernes fortrinlige køreegenskaber – og til at få al den surt Corona-opsparede kørelyst fyret af på bedste vis.  

Ikke et øje var tørt over de betagne ualmindelige smukke, sanselige landskaber, som vi gennemkørte fra udgangspunktet Sengeløse og tværs op over Midtsjælland med retning mod Helsingør. Alt stod i det skønneste betagene sommerflor, og de allersødeste summerdufte gennemstrømmede de åbne TR-cabrioleter, og ramte næseborene som bløde torpedoer. Folk vi mødte undervejs, sendte uopfordrede store smil og heftige anerkende vink vor vej.

Netop i denne sammenhæng kommer vore TR-biler jo til deres fulde ret, og både chauffører samt passagerer kunne simpelthen ikke ønske sig en bedre og større genuin TR-køreoplevelse.

Rosinen i pølseenden stod Diggi for i privaten ved slutpunktet, hvor hun havde opsat telte og i forvejen tændte grills samt sørget for alskens tilbehør til de medbragte pølser.

Snakken gik livligt ved bordene omkring TR-universet lyksaligheder og udfordringer, men lige så meget om alt nyt her i livet, siden vi TR-venner var sammen sidst.

Jamen – endnu en lykkelig dag perfekt gennemført for alle os svorne TR- entusiaster.

Kæmpe TAK til Diggi og Claus.

Ses vi på de kommende klubture?

Tekst: Johannes

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Dyna Dyna
... See MoreSee Less

3 months ago

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttet ... See MoreSee Less

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttetImage attachment
3 months ago

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark.

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
... See MoreSee Less

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark. 

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
3 months ago

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶 ... See MoreSee Less

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶
3 months ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
3 months ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England