Så er der nyt fra Motorhistorisk Samråd og Motorstyrelsen

I Motorhistorisk Samråd har vi en god og konstruktiv dialog med Motorstyrelsen, blandt andet om originalitetskravet og flere andre emner. Vi tillader os selv at tro på, når vi så tydeligt siger fra i forhold til den forventede ”Vejledning om veteranbilers originalitet” som vi gjorde til dem den 26. marts, så har præcis det været en afgørende faktor, for at Motorstyrelsen har valgt at tænke sig om en ekstra gang.

Vi har med gode og konstruktive kommentarer bedt om at vejledning blev tilpasset virkeligheden. Ikke mindst har vi opfordret til, at Motorstyrelsen gik i dialog med Skatteministeriets departement, om udfaldet af det møde vi og de andre organisationer deltog i, den 12. marts i Skatteministeriet.

Vi vil derfor her takke Motorstyrelsen, for at være det som deres direktør Jens Otto Størup har fortalt os ved flere lejligheder, lyttende og inddragende. Med beslutningen om at sætte vejledningen på pause, ser vi at Motorstyrelsen er gået fra at være ufleksibel til at være løsningsorienteret. Det er en stor sejr for både dem og os alle, især når forarbejdet har været så omfattende og årelangt.

Motorstyrelsens nyhed om vejledningen kan man læse via dette link: https://www.motorst.dk/…/nyt-om-vejledningstiltag-paa-vete…/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.