img_0764Endnu et fantastisk tysk pinsetræf - TR register-DK deltog (igen) som største udenlandske

deltager med 5 biler.

 

Stine og Lars i TR6, Peter og Andreas i TR5, Anette og Lars i TR5, Adam og Torkild i TR5, og endelig Susanne og Preben i TR2.

Turen til Papenburg over Rødbyfærge var på 589Km - for de 4 nyere vognes vedkommende, der tog turen i et hug fredag - blev grundet ulykke ved Hamburg til en noget længere tur - samling ved rastepladsen i Karlslunde 09.45 - med ankomst Papenburg ca kl.20 - laaang tur.

TR2'eren, der kørte torsdag aften med overnatning i Lübeck, var heldigere og havde en absolut problemfri tur hele vejen - bortset fra en enkelt hastigshedsbøde - i en TR2'er - godt gået..... 211 køretøjer - største deltagende antal nogensinde iht TR-Bremen - den arrangerende gruppe.

Jeg har checket med Dansk Veteranbilsklub - hvis nogen var på Kastellet første søndag i maj og så de mange, mange køretøjer, der var der - kan jeg oplyse, at der var lige godt 300 biler af alle "slagser" - så 211 TR'er til pinsetræffet er stort, rigtigt stort.

Vejret var fantastisk og at se de mange køretøjer samlet på parkeringsarealerne ved Alter Werft var et super syn !

Som før var der fredag aften, i en gigantisk gammel værftshal, arrangeret velkomst - levende musik, bespisning og ikke mindst fri bar med øl, sodavand og vin – en hyggelig aften med rig mulighed for at hilse på arrangørene og bekendtskaber fra tidligere træf.

Ved ankomst fik hver deltagende vogn udleveret materialer med adskillinge ture af forskellige længde og destinationer, info om værtsbyen, samt tildelt hotel -  der var 3 forskellige - alle tæt på samlingspunktet.

Der var ligeledes arrangeret bustur til en nærliggende Orkidefarm, samt tur til det store Meyers Werft -hvor der bl.a. bygges kæmpemæssige luxuslinere.

Fra Alter Werft, var der også mulighed for havnerundfart rundt i de forskellige bassiner op til sluserne osv. en rigtig god måde at høre lidt om Papenburgs historie og virksomhederne i området.

Lørdag holdt vi bil-fri dag, tiltrængt efter den rimeligt lange tur derned, hyggede os med at studere de mange TR’er og slentrede rundt i byen. Andre var på ture rundt omkring bl.a. gennem Holland op til kysten.

Lørdag festbanket - med buffet, der kunne få selv de mest sultne til at give op - alle vi fra DK sad ved samme bord og havde indtil talerne en rigtig hyggelig aften!

Talerne - var mange og laaaange - det lykkedes stort set at tale festeriet ihjel.

Vor danske formand havde også bedt om ordet og afleverede med en kort tale til arrangørene et fad fra Den Kongelige med besked om at det om ikke andet kunne det bruges til oliefang og det er vel også passende til TR-biler..

Søndag var flere med på den nærliggende orkidefarm til intressant foredrag – fra frø til slagsklar, blomstrende plante har de været 48 måneder på vej !! Denne farm producerer ca 50.000 planter om året – et lille sted sammenlignet med de store hollandske der er oppe på 20.000 om ugen !

Vi kørte en herlig tur op langs halvøen langs Ems med frokost til Ditzum en hyggelig miniby gemt bag de højde diger med store porte i diget ned mod havnen.

Søndag igen bespisning - denne aften blev gæsterne blandet - Susanne og jeg havnede ved bord 3, hvor vi sad med folk fra Bremen, par fra Hamburg og par fra München, der alle var meget indbydende og gjorde det bedste de kunne på skøn blanding af tysk og engelsk, så det blev også til en fin aften - måske lidt for meget øl sidst på natten, hvor Adam underholdt så lattermusklerne brokkede sig i flere dage..

Sternfahrt - mandag kl 10 - alle over 210 biler blev sendt afsted under politiets escorte op langs kanalen på den ene side over en bro og retur igen på den anden - et helt fantastisk syn, da de mange biler efterhånden fyldte begge sider af kanalen over flere kilometer og blev tiljublet af ganske mange tilskuere.

En times kørsel til et herligt fritidsområde med badesø, hvor pinsetræffet afsluttedes med frokost og afsked. Den tyske grundighed viste sig igen iform af vel tilrettelagt køretur – ved hvert drej stod folk og regulerede trafikken og viste vej – igen et flot flot syn da de mange TR’er blev linet op og fyldte arealerne overalt.

Næste års Pfingstreff bliver afholdt i Eckernförde - "lige" over grænsen. Vi nappede en overnatning  i Eckernförde på hjemturen på et gammelt ombygget skibsværft og kan berette, at det er en hyggelig gammel havneby med rigt cafeliv og hyggelige smalle brolagte stræder og pladser.

Skulle nogen have interesse, så er det altså til pinse 2013 i Eckernförde – folkene bag 2013 træffet opfordrede gentagne gange til, at vi fra DK skulle møde talstærkt op – lad os tage opfordringen op - det er en fortrinelig måde at fejre pinsen.

Tak til øvrige deltagere for en hyggelig pinse – vi ses i Eckernförde

 

Mange hilsner

Susanne og Preben Simony

 

(Red.) På billederne ses forskellige Alu-fælge til TR men også en Herkules motorcykel som er forsynet med en 1 cylindret Wankelmotor.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10 hours ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
23 hours ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
... See MoreSee Less

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Per Witthøfft
... See MoreSee Less

3 days ago

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget ... See MoreSee Less

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget
3 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Steen Brockdorff
... See MoreSee Less