Nyhedsbrev Oktober 2011

60x60Så er året for alvor gået på held og vi skal snart til at se på at få pakket bilerne væk for vinteren. Vi har lige endnu et par arrangementer i kalenderen som jeg vil komme lidt ind på senere.

Medlem nr. 100!
Som i måske har bemærket på hjemmesiden har vi nu 100 medlemmer, det er gået stærkt og vi er meget glade for den store tilslutning klubben har opnået på kort tid.
Læs mere her

Vinterklargøring:
Med hensyn til vinterklargøring så skifter jeg altid olie og oliefilter om efteråret da olien derved er frisk og uden bundfald, rester af benzin og eventuelt vand som kan stå og aflejre i motoren medens den står stille i vintermånederne. Olien skiftes efter en god lang tur så den er godt pisket op inden den tappes af. Kølevandet bør man også efterse, er det meget snavset bør det også skiftes efter at bilen har været ude at køre en god lang tur. Husk brug af den rigtige type kølervæske.
Se mere her og her (du skal være logget ind på hjemmesiden for at kunne læse disse artikler).
Hjulene pumpes op med et lille overtryk (+10%), og kan bilen stå på bukke undgår man flade områder som kan opstå når den står på det samme sted på dækkene i månedsvis.
En grundig vask og beskyttelse af lakken med voks inden vinterhi er også en god ide.
Batteriet afbrydes, men lad endelig være med at tage det med inden døre. Et ”koldt” batteri holder længere så det er en fordel at lade det sidde i bilen i en uopvarmet garage.

Ny Webmekaniker
Vores webmekaniker Allan Woods har solgt sin TR4A IRS og forventer ikke at få en anden Triumph foreløbigt, vi håber selvfølgelig at han kommer på andre tanker. Derfor har Allan trukket sig som webmekaniker og bestyrelsesmedlem. Allan har ydet en meget stor indsats som en del af initiativgruppen bag TR Register DK. Allan er arkitekten bag hjemmesiden og der skal lyde en stor tak til Allan for dette arbejde. Allan har lovet at bistå med teknisk rådgivning omkring hjemmesiden i det omfang vi får brug for det i fremtiden.
Vi har fundet en ny webmekaniker i medlem Christian Gravesen og jeg vil også være at finde i hjemmeside maskinrummet fremover.
Webmekanikeren kan kontaktes her:

HP Christensen udtrådt af bestyrelsen
HP blev valgt på generalforsamlingen i Maj, og har også været en af del af initiativgruppen. HP har desværre valgt at udtræde af bestyrelsen med øjeblikkelig varsel da bestyrelsesarbejdet har taget for meget tid i forhold til det han havde forventet. Den øvrige bestyrelse vil gerne takke for HP’s arbejde.
Vi er således 3 mand tilbage i bestyrelsen som vil varetage opgaven fremover og det er Niels Vegger, Søren Folmann, og Lars E. Nyegaard

Materiale til hjemmesiden
Der skal endnu en gang lyde en opfordring til alle som her noget på hjerte omkring køreture, oplevelser med bilerne eller andet som kunne have interesse for andre.
Formatet på jeres artikler skal blot være en tekstfil (f.eks. Word) og billederne som løse i jpg eller andet standard billedformat. Lad endelig være med at bruge tid på at sætte artiklen pænt op, den bliver alligevel lavet om for at kunne være på hjemmesiden der bruger et web format til at lave artiklerne.

Tekst og billeder kan sendes til denne addresse:

Medlemsgalleri
Vores medlemsgalleri er nu aktivt på hjemmesiden. Her kan man lægge billeder op af klenodiet, husk gerne at skrive et par linjer under billedet. For at undgå at galleriet misbruges, skal billederne godkendes før de kan ses på hjemmesiden. Webmekanikerne arbejder hårdt på at dette sker inden for 24 timer. Link til Galleriet

Eventudvalg
Vores aktivitetskalender blev lidt tynd hen over sommeren, hvor et par arrangementer måtte aflyses med kort varsel. Initiativgruppen og Bestyrelsen nedsatte derfor et eventudvalg bestående af Søren Folmann, Karsten Mariussen, Carsten Bernhardt og Peter Andersen.
Eventudvalget mødes med jævne mellemrum og sørger for at klubben kan tilbyde en række spændende aktiviteter til medlemmerne.
Forslag til arrangementer er yderst velkomne til Søren Folmann på adresse

Kommende arrangementer
Som nævnt i indledningen har vi nogle arrangementer i den kommende tid. Der er også flere lagt i støbeskeen til vinter, hvor vi jo godt kan mødes uden at have bilerne med. Nedenfor kommer vi kort ind på den kommende måneds arrangementer.

Sensommertur
søn., 9. oktober, 10:00 – 16:00
Vi kører fra Museet Færgegården i Frederikssund
Povl Toftegård har arrangeret en køretur på ca 100 km i landskabet omkring Roskilde fjord. Der er indlagt frokost på turen, enten medbragt eller på kro alt efter hvad man foretrækker. Tilmelding Povl Toftegård på telefon 47502950 senest onsdag 5. oktober.

Teknik aften hos Triumph Sport Cars

20. oktober, 19:00 – 22:00
Andantevej 4 2730 Herlev
Flemming Bendixen har inviteret klubben til Teknisk aften den 20. oktober 2011 kl. 1900 i hans virksomhed, Triumph Sport Cars Tlf. 44844398. Flemming vil fortælle lidt om firmaet og der vil herefter blive lejlighed til at stille tekniske spørgsmål til Flemming og de tekniske ressourcepersoner, vi har i klubben. Af hensyn til indkøb af kaffe, småkager, drikkevarer og måske en rød pølse, skal der ske tilmelding direkte til Flemming eller til Karsten på k.mariussen@privat.dk inden 13. oktober 2011.

Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia messecenter

lør., 22. oktober, 08:00 – søn., 23. oktober, 17:00
Vestre Ringvej 101, 7000 FredericiaKlubben er repræsenteret med en stand på messen ved Lars Skaanning.
Vi har brug for 3 flotte biler som vi kan udstille. Lars har en TR6 så et par andre TR er ønsket. Kontakt Jyllandskoordinator Lars Skaanning på Jylland@Tr-register.dk. Klubben har fået rabatkuponer som kan printes ud her http://tr-register.dk/archives/1859.

Vi ses der ude!

Lars E. Nyegaard, Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.