Klampenborg Classic Motor Meeting Søndag d. 2 juni 2013

l1060911Den velkendte årlige begivenhed for veteranbiler mm. på Klampenborg Galopbane arrangeret af Dansk Veteranbil Klub (DVK) blev igen i år en rigtig god succes.
Selv om vejret var næsten lige så koldt som sidste år, så holdt det heldigvis tørt og temperaturen kom lidt op i løbet af dagen.

Vi var nogle fra TR Register DK, der mødte tidlig op ca. kl. 0900 så vi kunne følge med i alle dagens begivenheder.

Som det er sædvanen tro mødte alle slags veteranbiler op, vi har snart set dem alle mange gange. Måske var der denne gang lidt flere end de forgangne år. Til gengæld kom der ikke så mange publikummer, som der plejer at være.

Vi fra TR Register kunne glæde os over at hele 13 biler fra vores klub havde fundet vej til Galopbanen.

Her havde vi så den udsøgte fornøjelse at kunne bese vores nye medlem Bob Andreassen’s nyerhvervede TR4 A IRS, som han stolt fremviste for interesserede. Vi var meget glade på Bob’s vegne over, at han havde fået købt sin drømmebil, tillykke med den Bob!

Ellers forløb dagen som den skulle, en masse gamle bekendte blev der hilst på, og Peter fik taget et utal af billeder til hjemmesiden.

Efter den sædvanlige præmieoverrækkelse, hvor præmierne i år især gik til de meget gamle biler, kunne vi starte op og køre hjemad.

Et vellykket arrangement, hvor TR Register DK viste flaget og var mødt talstærkt op.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.