l1050061Efter en veloverstået generalforsamling i Hørsholm gik turen i kortege til Kastellet, hvor DVK traditionen tro skød køresæsonen i gang med et stort træf.

De lykkes os – næsten – at holde vores kortege samlet hele vejen, og de 13 TR-biler vakte naturligvis beundrende blikke undervejs. Heldigvis var vejret med os, så det hele foregik med taget nede og generøse tryk på speederen!

På grund af den sædvanlige trængsel måtte flere klubber opgive at parkere samlet, men TR-Register fik en langside, hvor vi kunne parkere alle vores biler side om side. Der var både 3`ere, 4`ere, 5`ere og 6`ere og flankeret af vores klubflag, så hele sceneriet rigtig flot ud.

Som altid var der mange fine biler at se på. F.eks. et par Jaguar XK samt en Mercedes 190 i en flot hvid/rød farvekombination. Også lidt mere ”kulørte” biler var repræsenteret. Bl.a. en Dehomaso Pantera med bane-specifikationer, en god portion amerikanske muskelhunde i skrappe farver og en stribe Caterhams.

Mens ellers fyldte de engelske og tyske biler en del i landskabet.

Træffet på Kastellet er altid værd at tage med til, så fra bestyrelsens side håber vi, at endnu flere medlemmer lægger vejen forbi næste år!

L. Skaanning

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
9 hours ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
22 hours ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England
1 day ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
... See MoreSee Less

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Per Witthøfft
... See MoreSee Less

3 days ago

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget ... See MoreSee Less

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget
3 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Steen Brockdorff
... See MoreSee Less