Det årlige store internationale TR Euromeeting fandt sted den 12 – 14 september i Rotterdam.

Fra TR Register DK deltog Margit og Peter Andersen samt Annette og Lars Skotte i deres TR5’ere. For Annette og Lars var det det 14. Internationale TR træf de deltog i.

De hollandske værter havde simpelthen sat alle sejl til for at deltagerne kunne få en fantastisk oplevelse.

Indkvarteringen af de ca. 240 deltagere fra de europæiske TR lande fandt sted på det majestætiske krydstogt skib SS Rotterdam. Skibet er for længst taget ud af drift, men er derefter ombygget til hotelskib og fortøjet i den imponerende Rotterdam Havn.
L1080618

Lukaferne var store og flotte med al den luksus man forbinder med krydstogtskibe. Et utal af restauranter og barer sørgede for at man aldrig kedede sig. Velkomsten fredag eftermiddag/aften foregik i én af de udsmykkede saloner, her blev der serveret pragtfuld mad med al den vin/øl mm. man kunne ønske sig. Det blev en lang aften, hvor vi fik genopfrisket vores bekendtskaber med gamle (og nye) TR venner fra Holland, Belgien, Tyskland, Italien og England.

Lørdagen gik med sightseeing i Rotterdam samt for Peter og Lars med besøg sammen med vores hollandske venner hos vel nok den største klassiske bilforhandler i Europa, firmaet Joop Stolze lidt uden for Rotterdam. Hundredvis af klassiske biler er her samlet under samme tag, de er både til salg og til almindelig beundring for interesserede. Et fantastik skue, der savner et hvert sidestykke.

L1080692

Lørdag aften var der arrangeret Indosian Buffet ombord på hjuldamperen SS Majesteit, en oplevelse helt i særklasse, der foruden den indonesiske buffet bød på en sejltur rundt i Rotterdam havn.

Søndag gik turen til Louwman Museum, der vel nok er det største og mest fantastiske bilmuseum i Europa, beliggende lidt uden for Den Haag. Selv damerne var begejstret for museet og dets indhold, der kunne opvise sjældenheder som flere Bugattier, Duisenberg samt utallige andre bemærkelsværdige sjældenheder i de spændende bygninger.
En fantastisk oplevelse, der blev afsluttet med et let frokosttraktement og derefter afsked med alle vore TR venner samt de hollandske arrangører/værter.
Herefter Kørte vi tilbage til Hotel Am Wasserfall i Lingen, hvor vi havde gjort holdt på vejen til Rotterdam, for indtagelse af enkelte Weisbeer og en velfortjent nattesøvn før turen gik videre til hjemmene i Lyngby og Rungsted næste dag.

Alt i alt vel nok det bedst arrangerede Internationale TR træf vi har været med til i alle disse år. Det bliver svært at matche for efterfølgende nationer.

Lars (tekst) og Annette
Peter (fotos) og Margit

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
8 hours ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
21 hours ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England
1 day ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
... See MoreSee Less

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Per Witthøfft
... See MoreSee Less

3 days ago

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget ... See MoreSee Less

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget
3 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Steen Brockdorff
... See MoreSee Less