Det årlige store internationale TR Euromeeting fandt sted den 12 – 14 september i Rotterdam.

Fra TR Register DK deltog Margit og Peter Andersen samt Annette og Lars Skotte i deres TR5’ere. For Annette og Lars var det det 14. Internationale TR træf de deltog i.

De hollandske værter havde simpelthen sat alle sejl til for at deltagerne kunne få en fantastisk oplevelse.

Indkvarteringen af de ca. 240 deltagere fra de europæiske TR lande fandt sted på det majestætiske krydstogt skib SS Rotterdam. Skibet er for længst taget ud af drift, men er derefter ombygget til hotelskib og fortøjet i den imponerende Rotterdam Havn.
L1080618

Lukaferne var store og flotte med al den luksus man forbinder med krydstogtskibe. Et utal af restauranter og barer sørgede for at man aldrig kedede sig. Velkomsten fredag eftermiddag/aften foregik i én af de udsmykkede saloner, her blev der serveret pragtfuld mad med al den vin/øl mm. man kunne ønske sig. Det blev en lang aften, hvor vi fik genopfrisket vores bekendtskaber med gamle (og nye) TR venner fra Holland, Belgien, Tyskland, Italien og England.

Lørdagen gik med sightseeing i Rotterdam samt for Peter og Lars med besøg sammen med vores hollandske venner hos vel nok den største klassiske bilforhandler i Europa, firmaet Joop Stolze lidt uden for Rotterdam. Hundredvis af klassiske biler er her samlet under samme tag, de er både til salg og til almindelig beundring for interesserede. Et fantastik skue, der savner et hvert sidestykke.

L1080692

Lørdag aften var der arrangeret Indosian Buffet ombord på hjuldamperen SS Majesteit, en oplevelse helt i særklasse, der foruden den indonesiske buffet bød på en sejltur rundt i Rotterdam havn.

Søndag gik turen til Louwman Museum, der vel nok er det største og mest fantastiske bilmuseum i Europa, beliggende lidt uden for Den Haag. Selv damerne var begejstret for museet og dets indhold, der kunne opvise sjældenheder som flere Bugattier, Duisenberg samt utallige andre bemærkelsværdige sjældenheder i de spændende bygninger.
En fantastisk oplevelse, der blev afsluttet med et let frokosttraktement og derefter afsked med alle vore TR venner samt de hollandske arrangører/værter.
Herefter Kørte vi tilbage til Hotel Am Wasserfall i Lingen, hvor vi havde gjort holdt på vejen til Rotterdam, for indtagelse af enkelte Weisbeer og en velfortjent nattesøvn før turen gik videre til hjemmene i Lyngby og Rungsted næste dag.

Alt i alt vel nok det bedst arrangerede Internationale TR træf vi har været med til i alle disse år. Det bliver svært at matche for efterfølgende nationer.

Lars (tekst) og Annette
Peter (fotos) og Margit

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook