Lars og Anette åbnede igen i går dørene til en aften i deres dejlige have.

Vejret viste sig fra sin allerbedste side og der var derfor kamp om pladserne i skyggen, damerne fik lov at vælge først.

L1110055

Peter havde varmet grillen op, den er siden det første arrangement i TR Regi blevet opgraderet til en stor Gasgrill, men det gjorde nu ikke at hverken burgere eller pølser manglede den gode og dejlige smag af grill, der var flere som gik to gange.

L1110051

Lars havde som tidligere år lavet en lille konkurrence, men i år var det ikke et spørgsmål om at gætte sjældne reservedele pakket ind i sort plastic. Lars og Annette havde simpelt hen uden videre inviteret nogle erfarne dommere til at kigge på de medbragte biler. 1'ste premie var et flot ur fra Peter Andersen og 2'den præmien var Olie fra Classic Car.

Vinderne var:

Nr. 1 blev Jan Parsum TR4

L1110049
Nr. 2 blev Morten Bestle TR4A IRS

L1110050Snakken gik og der var også mulighed for at kigge på Lars Skottes TR5 projekt som ankom i papkasser i sin tid. Bilen er langt fremme i færdiggørelse og er blevet meget flot selvom den i følge Lars driller med manglende dele og ting der ikke er helt som de skal være, dog ikke mere end at Lars med sin store erfaring på området hurtigt kan få det løst.

En stor tak til Anette, Margit, Peter og ikke mindst Lars for at TR-Register's medlemmer endnu en gang fik lov til at nyde nogle timer i fællesskab omkring bilerne.

/Lars Nyegaard

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook