l1010480En kreds af medlemmer troppede en mørk Novemberaften op hos Lars Skotte, Classic Car til garagemøde. Vanen tro havde Lars' Annette og Peter's Margit forberedt nogle varme pølser med tilbehør, tak fra klubben for det!

Aftenens tema var Teknik, men da Lars jo som altid er god for en snak i det daglige, var der ikke rigtigt kommet nogle forslag til indlæg så vi hyggede os i steder med løs snak, anekdoter om bilerne og andre mærker, samt fik os et skønt syn på undervognen af Lars flotte Serie III Jaguar 12 cyl E-type. Der sidder ikke en dråbe olie nogen steder på den bil, så der blev joket lidt med, om der mon overhovedet var olie på bilen der vidst kun har kørt 16.000 km fra ny...Lars oplyste at den da havde fået olien skiftet, samtlige 12 liter....

bumpstopEt enkelt teknik indslag blev det dog til, idet medlem Bjarne Roed havde fundet en artikel på nettet med en som havde knækket sit IRS baghjulsophæng. Angiveligt var skaden sket på grund af et forkert dimensioneret "Rear chock conversion kit". Konsekvensen af den forkerte dimensionering var at støddæmperen gik i bund inden de gummi stop der normalt er monteret og dimensioneret fra fabrikken kom i brug. Resultatet var at beslaget til støddæmperen simpelt hen brækkede af. Lars S. advarede om at, IRS svingarmene ikke længere kan skaffes, så man skal være god ved dem man har...

l1010491Jens Lippmann holdt et indlæg om Engelske biler med milimeter gevind !? og viste os en samling notater om især Triumph men også mere generelle informationer kan findes i hans samling. Da det meste er sakset forskellige steder fra kommer det nok desværre ikke på vores hjemmeside, men man er meget velkommen til at kontakte Jens.

l1010490Klubben fik overrakt en lille gave til medlem Nr. 100 Hans Jørgen Lintrup, der fik en klubkasket og lidt til "tanken".

Det er med stor glæde vi kan konstatere at medlemstilstrømningen ikke stopper ved de 100 idet vi har fået en del medlemmer siden Hans Jørgen meldte sig ind.

 

I forbindelse med mødet blev der også snakket om næste års Pinsetræf, hvor vi er en del fra klubben som deltager. Det er en god oplevelse og vi vil ikke undlade at gøre opmærksom på at det bestemt er værd at tage med og man får mulighed for lidt mere en småture i sin bil.

Tak til Lars S for et godt arrangement.

 

Lars E. Nyegaard, Formand.

 

 

 

 

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.