Bilmesse & Brugtmarked

imp3Messen i Fredericia.

 

Efter en hel del fodarbejde lykkes det for TR-Register.dk at få en stand på efterårets messe i Fredericia. Vores klub var repræsenteret ved Peter Andersen, Lars Skotte og undertegnede, Lars Skaanning.

Traditionen tro var messen meget velbesøgt. Tusindvis af folk lagde i løbet af weekenden vejen forbi de store messehaller for at se på veteran- og specialbiler.

Messen er delt op på den måde, at der er en hal til forhandlere og sælgere, en hal til stumpemarked og en hal til mærkeklubberne. Her og der er der så diverse boder med bil-relateret litteratur, merchandise osv.

TR-registers stand var naturligvis i hallen for mærkeklubber, og man kan vist roligt sige, at interessen for vores biler og klub var overvældende! Folk med vidt forskellige baggrunde og motivationer i forhold til TR-biler henvendte sig.

Der var folk, der altid havde drømt om en TR, der var folk på spring til at købe TR, som derfor søgte råd og vejledning, der var folk som allerede ejede en TR, og syntes vores initiativ virkede meget interessant, der var de erfarne, der var de helt grønne osv osv.

Vi mener i al beskedenhed selv, at vi fik taget godt, venligt og seriøst imod de mange gæster på vores stand. Så mon der ikke er nogle nye medlemmer i sigte? Det tror vi.

Vi var bevæbnet med flyers, plancher, TR-litteratur og ikke mindst Peters meget fine bannere, så det objektive indtryk af vores klub har forhåbentligvis også fremstået pænt og seriøst.

Det var også en rigtig positiv oplevelse, at så mange klubmedlemmer kom forbi standen. At møde hinanden ansigt til ansigt er både hyggeligt og interessant, og det gør også, at klubbens bliver mere sammentømret, hvilket naturligvis styrker os på sigt.

Det er vores klare opfattelse, at TR-Register blev sparket godt ud over rampen . Ikke bare i forhold til vores gæster, men også i forhold til de andre mærkeklubber. Vi holdt til lige over for DTAK, og vi fik snakket med dem om et evt. samarbejde i fremtiden. Men vi fik også hilst pænt på flere af de andre klubber, og et godt og sagligt ry i det generelle veteranmiljø betyder bestemt også noget.

Peter og Lars var mødt frem i hver deres TR5. TR6-modellen skulle egentlig have været repræsenteret ved min egen 1973 PI, men det endte med at blive Villy Hoves fine, nylavede 1974 US. Villy udstillede i øvrigt også sin meget flotte Ford A Roadster andetsteds i hallerne.

Der er messe igen til foråret, og jeg håber, at der er nogle friske klubmedlemmer, som vil være med. Enten med biler eller hjælp til arrangementet – eller begge dele!

Det har været en spændende og hyggelig weekend. Stor tak til Lars og Peter fordi de kom langvejs fra med deres biler, viden, store hjælp og ikke mindst gode selskab!

Ses derude! (3 uger endnu….)

 

Lars Skaanning, Jyllands-koordinator.

 

Billeder kan ses her. (Vores udsendte beklager den dårlige billedkvalitet, det er med andre ord ikke dine øjne der er noget i vejen med…)

1 tanke om “Bilmesse & Brugtmarked

  1. Ja, jeg skal absolut beklage den lidt sløje kvalitet på billederne.
    Det skal ikke ske igen. Det handler tilsyneladende om en småfedtet linse. Årets teknik-pris går næppe til mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.