Årsmøde i Motorhistorisk Samråd

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen 23. november kørte Lars Skotte og Klaus Ulrik Rasmussen til Middelfart, for at deltage i Motorhistorisk Samråds (MHS) årsmøde på vegne af TR-Register.

MHS er en paraplyorganisation, der varetager en række bil-klubbers (pt. 77) interesser på overordnet politisk niveau. Det handler om kontakter til politikere, interesseorganisationer mv. for at sikre, at det fortsat er muligt at eje og benytte et veterankøretøj på rimelige vilkår i Danmark. Bilklubberne betaler et årligt bidrag på 20 kr. pr medlem, for at være medlem. Det er altså en af de ting du betaler til, som medlem af TR-Register DK.

Er du interesseret i at vide mere om MHS, så klik her.

Årsmødet startede med morgenmad kl. 9.00, så vi skulle lidt tidligt ud af fjerene den morgen. På billedet (som er taget af Michael Deichmann fra MHS) kan du i midten se Klaus og Lars (th) sammen med formanden for Dansk Veteranbil Klub, Dorte Stadil ved morgenkaffen.

De vigtigste ting på dagsordenen var årsberetningen fra en veloplagt MHS-formand Søren Jacobsen samt optagelse af yderligere 6 medlemsklubber.
Vi drog hjemad med et indtryk af, at MHS gør et godt stykke arbejde, for at varetage vores interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.