En gammel klubdrøm om fri værkstedsadgang gik i opfyldelse lørdag den 14. oktober 17, da eventudvalgsformanden Povl ryddede 4 lifte plus flere arbejdspladser hos Mazda Frederikssund, og bød klubmedlemmerne og deres TR-biler ”op” til vinterklargøring - og alt hvad der hedder og bør sig i denne retning.

Trods sædvanlig sæson-17 regnvejrsudsigt som rutinemæssigt varslede risiko for gedigent øs-regnvejr, fandt 10 TR-biler alligevel vej til dette service-Mekka – det var simpelthen et alt for fristende klubtilbud at miste for en smule regnvejr, hvis dråber man jo sagtens kunne tørre væk med lidt efterfølgende rask sportsvognskørsel.

Hele klubbens øverste teknik-intelligenzia og Originalpolizei var samlet og klar – bl.a. den evigt allestedsnærværende solide reservedelsleverandør Lars S., der på sædvanlig kærlig vis med bål og brand uforbeholdent gav gode råd til forbedringer, og desuden var leveringsdygtig i korrekte olier og filtre. Ligeledes mekanikerholdet anført af Povl i velpresset stilfuldt værkførerantræk sekunderet af Mick og Roald, som beredvilligt øvede kvalificeret sparring og støtte til de dødelige lydhøre menige klubmedlemmer i deres allerbedste anstrengelser for at forberede bilerne til deres lange velfortjente vinterhi.

Dette ekspertpanels oplagte tilstedeværelse og opmærksomhed betød, at de mange menige klubmedlemmer på behændig uvurderlig vis ”free of charge” kunne få fler-vinklet deres trakasserier over stumper som f.eks. karburatorer, gearkasser, styre- eller bagtøj som enten ikke ”spillede” som de skulle, eller gav sære mislyde der måske ildevarslede evt. kommende renoveringer – god gensidig inspiration til kommende vintersysler for alle i garagerne.

Roald holdt indsigtsfyldt baggagerums-seminar om håndtering af slidte og skæve tolerancer i sliddele – et rigtigt teknisk drilleproblem i mange af vore bedagede biler, og Lars S. løftede op i kølerhjemlen og redegjorde for støvsuger-rengøring af ”Plenum”, som er kendt for at være en af de største skidt(og rust)-samlere i vore elskede biler. Værs´go – Go for learning by doing!

Med indsigtsfuld TR-viden og årelang erfaring løb Povl tålmodigt og godmodigt spidsrod rundt mellem alle deltagerne og deres TR-biler – og gav professionel håndværkmæssig hjælp til værktøjsvalg og efterspændinger. Klubmedlemmerne klø´ede energisk og fokuserede på og fik sved på panden, alt imens olien flød fra og til i stride strømme til både motorer, gearkasser og bagtøj´er – bilerne blev rengjorte og påfyldte som små babyer efter alle kunstens regler, og atmosfæren emmede mættet af det gode gamle mantra: ” Den der smø´r godt – kø´r godt”.

Men også klubkammeraternes positive, opmærksomme og naturlige medleven i hinandens TR-bilskæbner, afstedkommer jo altid denne helt specielle hyggelige og givende dækspark-snak, som jo nok er en af de aller-vigtigste klubværdier fællesskabet i vores klub er bygget på.

Man finder ikke denne sjældne ”feel good stemning” på et hvert gadehjørne – vel? Så fra deltagerne skal lyde et kæmpe TAK til Jane og Povl for denne smukt tilrettelagte og gennemførte klubevent. Forhåbentlig bliver denne succes gentaget – og måske oftere, så endnu flere klubmedlemmer kan nyde godt af det rige givende klubliv – ses vi?

Tekst: Johannes

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID