L1100074

Vejret var fantastisk til den længe planlagte køretur i vore veteranbiler.

Jeg startede i god tid, alene (Kirsten var forhindret) i min ”Rødhætte” og nød den dejlige lyd fra rækkesekseren, ingen kommentarer under vejs, kun motorlyden, herligt.

Ankomst kl. 10.00 til mødestedet, således i god tid!! Da klokken nærmere sig 10.20 og ingen dukkede op,fandt jeg tiden inde til at checke adressen.

Jeg havde indtastet Havnegade Juelsminde på gps – og var derfor havnet i Snaptun. Der var forresten meget hyggeligt.

Et check på den skrevne liste og jeg opdagede at adressen var Havnen 4, Juelsminde.

Efter nogle hurtige indtastninger på gps`en drønede jeg så mod den rigtige destination! Efter at have overhalet nogle ”søndagsbillister” med blød hat - som en stor tidsrøver traktor – nåede jeg frem kl 10.40.

L1100013

Der var 10 smukke køretøjer og 19 glade og forventningsfulde deltagere til turen. Det lovede jo godt. Efter en prima orientering om dagens forløb, startede vi en dejlig køretur ad små veje, men med utrolig smukke landskaber på vejlefjordens nordlige side.

L1100079

Mange små hyggelige landsbyer blev gennemkørt. Vi skulle også lige en tur ud på en grusvej. Efter et par kilometer stoppede vi!! Mogens meget fine TR3 ville ikke mere. Flot – flot bil – men køre ville den ikke. Men med sammenholdet i klubben ville vi jo se om TR3`ers problem kunne løses.
Efter en stund kom godsejeren forbi og tilbød, at vi kunne køre ind og holde på hans gårdsplads.
Det viste sig at være Anders Kirks (Lego) meget smukke gods Rohden.

Jeg tænkte – ja sådan en gårdsplads er nok noget med pænt , rent og friseret ralbelægning. Men nej.
Gårdspladsen (på størrelse med en fodboldbane) var brolagt, og med et meget smukt granitkantet bed, vel en 10x50 m stort med beplantning.Ualmindelig smukt.

Det blev til en times ophold på godset, hvor vi gik omkring og beundrede de flotte nyrestaurerede bygninger. En af bygningerne indeholdt nogle af de aller dyreste sportsbiler. Et fint (ekstra) ophold.

Kl ca 13 kunne TR3`en køre igen, og vi fortsatte turen i de førnævnte omgivelser til Tirsbæk Strand, hvor en skyggefuld plet med bordbænke sæt blev rammen om vores medbragte frokost.

L1100082

Vi fortsatte gennem Vejle og Grejsdalen til Hopballe Mølle, hvor et overdådigt kaffe/kage bord ventede os. På vejen til Hopballe skulle Lars dog lige vise os Jelling golfbane. Nyslået græs overalt, de vidste nok vi kom forbi.

Det fine traktement blev nydt i en times tid inden vi sagde farvel og på gensyn.

Under kaffen fik nogle af vore deltagende medlemmer en erkendelighed for forskellige indsatser i den forgangne sæson.

Til slut en stor tak til vor koordinator Birgit, fordi hendes indsats. Og tak til Lars for en meget vel tilrettelagt tur. Faktisk en så fin tur, at den fortjener at blive gentaget.
Jeg kommer gerne.

Stor hilsen til alle jer, der gjorde denne søndag til noget særligt.

Mange hilsner Poul K.

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.