TR-Register klubben kørte d. 2. september en helt igennem fantastisk smuk, flot, snoet, bakket og vidunderlig landskabs tur i smukt vejr.

Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. Seks biler mødte op ved Strandgrillen i Frederikssund, hvor vi startede med kaffe og croissanter samt briefing af turen, som blev ledet af Kirsten og Gunnar. Bilerne var fire TR6 og to TR4.

Ruten kom vi forbi Jørlunde metalskole og videre til Ganløse og Bastrup som ligger lige ud til Bastrup sø. Her havde vi et stop ved den gamle tårnruin fra det 11. århundrede.

Efter en kort pause kørte vi til Søsum og Stenløse, hvor vi stoppede ved spejdernes gård. Her var det muligt at komme på toilettet og se spejdernes lokaliteter, hvor Kirsten og Gunnar er aktive.

Herefter kørtes af meget bakkede, snoede og kuperede veje omkring Søsum, Nymølle, Herringløse, Sengeløse og Ågerup gennem Gundsømagle til Jyllinge. Her stoppede vi på p-pladsen med udsigt over Jyllinge havn. Her valgte to biler at køre hjem, da de ikke kunne afse mere tid.

De sidste 4 biler forsatte videre til Værebro golfklub, hvor vi indtog en fortjent buffet. Efter frokost kørte vi igen af små TR veje gennem Ølstykke, Sperrestrup, Slangerup, Græse Bakkeby, gennem Frederikssund over broen til Familiebænken.

En lille hyggelig p-plads i skovbrynet, hvor vi drak en kop kaffe, sagde farvel og kørte hver til sit. Stor tak til Kirsten og Gunnar for en tur, som sagtens kan køres en anden gang.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID