Hej TR venner
Jeg er forholdsvis nyt medlem af TR REGISTER DANMARK. Sidste år i juli måned købte jeg en TR 6 årg. 1972, som er importeret fra Californien, så da der kom en invitation om et teknikmøde på Bramdrupdam Kro & Hotel tænkte jeg det kunne være meget interessant. Jeg mødte op i god tid og blev budt velkommen af arrangøren Birgit Byskov. Kl. 19,00 gik de 18 fremmødte til bords og fik serveret noget dejligt smørrebrød, og så gik snakken ellers om TR bilerne, det er rigtig hyggeligt at møde nye mennesker, hvor vi har fælles interesser nemlig TR bilerne. Da sulten var stillet begyndte Lars Skotte at berette om TR bilerne, først på FLIP-OVER hvor han beskrev hvornår de første modeller kom, produktionsår og hvor hvor mange enheder, der var produceret og hvad for nogle bogstaver stelnummeret begyndte med på de forskellige årgange, det var meget interessant.

L1090427

Herefter gik Lars over til det lidt mere tekniske, hvor han forklarede om mange af de komponenter som er monteret på TR modellerne og hvad vi som ejer af TR bilerne bør være opmærksom på, endvidere havde han taget mange komponenter med, så som en trådfælg, bremseforstærker, støddæmpere, PI dele mm., som gik bordet rundt så vi kunne følge med i det han fortalte om. Det var rigtig spændende at høre Lars fortælle om TR bilerne med den store viden og erfaring han har om disse biler. Efter en fantastisk gennemgang ved Lars, var det Peter Andersens tur. Han havde taget sin projektor med og først viste han billeder fra et rally (Coupe des Alpes) hvor vi så billeder af Lars køre i sin TR5 og senere viste Peter en film fra de gode gamle dage med et Coupe des Alpes fra 1954. Det var meget spændende, at se hvorledes de gamle klassiske biler klarede bjergene på nogle primitive og elendige veje, som de jo var dengang.

L1090435

Vi sluttede kl. 10:30 og Birgit fik overrakt 2 flasker vin fra TR Register bestyrelse, som tak for hendes initiativ til dette vellykkede arrangement..

L1090437

En stor tak til Birgit, Lars & Peter for en rigtig god aften, jeg kan kun anbefale andre medlemmer af klubben at bakke op om disse Tekniske møder, da de er meget inspirerende.

 

Hilsen
Allan M. Nielsen

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.