l1050636TR-Register Danmark havde i år en stand inde på baneområdet hvor vi havde udstillet en tre forskellige Triumph biler.

Den flotte STAG vi havde med er jo egentligt ikke en TR bil, men den er usædvanlig og da Karsten som ejer den også har en TR 5 synes vi det var et flot blikfang for vores udstilling at få med.

Vi var placeret et rigtigt godt sted lige ved Vibenhus indgangen, så der var en meget stor trafik og masser af interesse for vores biler og klubben, der var også flere medlemmer som kom forbi til den lovede kop kaffe og et fortjent hvil.

Vejret var fortrinligt og vi som stod på standen i de to dage fik også mulighed for at få set lidt ræs.

Tak til:

Lars Skaanning, der kørte hele vejen fra det mørke Jylland med bord og stole, Povl med frue, som begge kørte hele vejen ind med Karstens STAG meget tidligt lørdag morgen. Lars Skotte for lån af TR5 og deltagelse på standen. Bjarne Roed for indsats på standen, indkøb af telt og opstilling af samme. Carsten Bernhard for deltagelse på standen, Niels Vegger for lån af TR 2 og til slut tak til Hans Henrik for deltagelse på standen og nedtagning af telt. Peter A skal også have en stor tak for vores bannere samt de gode fotografier til artiklen.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID