TR Register køretur med BMW Roadster klubben.

dsc_0621

Vores initiativrige medlem, Adam, havde arrangeret en fin køredag m.v. for TR Register DK og BMW Roadster Klubben.

Vi mødtes lørdag den 1. september 2012 kl. ca. 1000 ved Statoil-tanken på Ringstedvej i Roskilde – 7 meget potente og flotte  BMW Roadsters og 8 ditto køretøjer fra TR Register DK, nemlig:

dsc_0576

Mich i TR 4 (desværre uden co-driveren, schæferhunden Kenzo)

Adam og Thorkild i TR 5

Annette og Lars i TR 5

HP i TR 6

Lars formand i TR 6

Ruth og Christen i TR 6

Marianne og Johannes i TR 6

Britta og Karsten i Triumph Stag.

dsc_0578

Efter behørigt at have ”velkommet” de nye i vor kreds af ”TR-tosser” var der tid til at sparke lidt dæk, inden Adam instruerede og uddelte materiale i form af kørevejledning m.v. til deltagerne.

Derefter gik køreturen stille og roligt ad både små og kringlede, men også lidt større veje gennem det smukke midt- og nordsjællandske, inden vi nåede Traktørstedet ved Maglesø.

dsc_0603

Et meget smukt sted med en mageløs udsigt, hvor flere af vor klubs medlemmer tidligere har været og nydt en glimrende frokost ledsaget af en pils eller 2 – således også denne gang.

dsc_0617

Her var også tid til yderligere lidt dæksparkeri, mens andre nød kaffen på terrassen og en enkelt ”powernappede”, inden turen gik videre ad flere små, mere eller mindre snørklede veje til det smukke Torbenfeldt Gods.

Godsejerparret – bekendte til Adam var blevet adviseret om vores besøg, og måske af den grund foretrak de andetsteds – i hvert fald havde vi incl. de mange flotte biler godsets udenoms arealer for os selv.

Det må der være kommet mange gode fotos ud af. I hvert fald blev kameraerne forståeligt nok brugt ganske flittigt. Det var nemlig rigtigt flot med de mange nye og ældre sportsvogne i kontrast til de utroligt vel vedligeholdte herregårdsbygninger med voldgrave etc.

 

En del af TR-folket forlod selskabet efter herregårdsbesøget og gik dermed glip af de sidste par højdepunkter under dette veltilrettelagte arrangement – nemlig en kæmpe isvaffel på Havnen i Havnsø og ophold og grill-middag i Adam og Birgittes sommerhus ved Sejerø Bugt.

Sommerhuset er ubeskriveligt og skal opleves, men mage til beliggenhed er ikke hverdagskost.

 

Grillmiddagen med både spareribs, marineret fjerkræ og svin samt lækre pølser sad lige i skabet, og man fristedes til at spekulere over, om ikke Thorkild skulle have droppet medicinen og lægegerningen noget før og kastet sig ud i madlavningskunsten.

Vi der holdt ud til det sidste fra TR-siden, nemlig Ruth og Christen samt Britta og Karsten takker mange gange for den sidste del af arrangementet, men fra klubben skal der om hele arrangementet lyde et:

GODT GÅET ADAM – LAD DET (eller noget tilsvarende) GENTAGE SIG TIL NÆSTE ÅR.

 

Karsten

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.