Sædvanen tro arrangerer TR Register UK igen i år det traditionelle store TR træf ’TR REGISTER INTERNATIONAL WEEKEND’

Det afholdes i weekenden den 10-12 august i Malvern i Midtengland. Byen er også kendt for at være hjemstedet for Morgan Fabrikken.

Begivenheden er nok det største TR træf i verden. Der kommer normalt ca. 1000 – 2000 biler fra hele England og rigtig mange fra TR Registrene i Europa.
TR Register DK vil igen i år være repræsenteret og udveksle erfaringer fra klublivet med de andre TR Registre. Det er nu tredje gang TR Register DK deltager i dette fantastiske arrangement.
Foreløbig ser det kun ud til at én TR kommer DK, nemlig Peter Andersen og Lars Skotte i TR5. I 2009 kunne de hive en 1.præmie hjem for årets bedste udenlandske bil.

 

I år bliver det med en anden TR5, og vi går formentlig ikke efter en præmie, det kræver for meget polering og forberedelser generelt. Så vi vil nyde livet blandt de mange tusinde deltagere og gæster og se om der er sjældne TR effekter at finde hos de mange handlende. Udover de professionelle store forhandlere af TR reservedele kommer der også en hel masse småhandlende, der har de mest utrolige stumper til salg.

Peter og jeg ser således frem til at være i selskab hele weekenden med de mange medlemmer fra vores søsterkubber både fra UK, og ikke mindst fra de andre europæiske TR Registre. Vores klub er efterhånden kendt ude omkring i TR kredsene og vi bliver altid vel modtaget af de øvrige TR Registre.

I år har TR Register UK inviteret STAG klubberne til at deltage, og der blive afholdt særlige events for dem.

Hvis der skulle være medlemmer, der ønsker at deltage i weekendens herligheder er de velkommen til at kontakte Peter Andersen eller Lars Skotte.

Se hele programmet på TR Register UK’s hjemmeside

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10 hours ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
23 hours ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
... See MoreSee Less

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Per Witthøfft
... See MoreSee Less

3 days ago

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget ... See MoreSee Less

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget
3 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Steen Brockdorff
... See MoreSee Less