Nu er det forår og Erhard havde derfor indkaldt til forårsklargøring Søndag den 20. Marts 2022 hvor Nørremarkens Auto i Vejle velvilligt havde stillet deres super fine værksted til rådighed inkl John som var så flink at bruge sin søndag.

Vi var 5 TR biler som mødte op plus en Polo ! da Stefan`s TR5 var skilt ad og ventede på reservedele, men det behøver ikke afholde en fra at deltage i dette fine arrangement.

 

Vi lagde ud med kaffe og rundstykker - gensynsglæden var stor og snakken drejede sig hurtigt om bilerne.  Bagefter fik vi udleveret en lang tjekliste fra Erhard – så var det bare om at komme igang. 

Lars var først på liften med hans flotte TR6 - der var et lille problem med speeder kablet. Det blev hurtigt fikset takket være hjælp fra John. Bilen bestod uden problemer.

 

Jan`s TR6 blev grundigt gennemgået og der er nu ikke noget så herligt som en åben motor klap på en TR bil

 

Værste opgave var at løsne påfyldnings proppen til gearkassen som sad urokkeligt fast.

Der blev både fundet store skurenøgler og til sidst svejse apparat frem til fremstilling af special værktøj, hvor Sten som ejer værkstedet også kom og hjalp. Der var fantastisk aktivitet og tak for det -men det lykkedes og nu kan jeg toppe olie op.

Erhard`s TR6 var næste bil på liften – igen blev listen gennemgået og bilen bestod.

 

Poul gik i gang udenfor med at justere karburator – det lykkedes og bilen går som smurt.

 

Ole`s TR6 er tiptop restaureret så her var der ikke meget at komme efter.

Vi nærmede os frokost hvor vi nød de dejlige sandwich, som Erhard havde været tidligt oppe for at smøre – der var også en kold øl/vand alt efter behag.

Dagen har været en fantastisk mulighed for at få bilen tjekket grundigt efter. 

Men det bedste er, at vi mødes i dette forum med meget kyndige Triumph eksperter som Erhard, Ole, Poul og Stefan som velvilligt deler ud af deres viden og kommer med de gode tips om både vedligehold og reparation - det er med til at holde vores biler kørende. Det er en af fordelene ved at være medlem af klubben.

Tak til Erhard for at tage initiativ til dette arrangement og tak til John og Nørremarkens Auto for at stille deres meget flotte værksted til rådighed.

Med venlig hilsen

Jan

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook