Farvel og tusind tak til Lars E. Nyegaard!

dsc_0038
Efter 3 år på posten har Lars E. Nyegaard valgt at trække sig som formand og bestyrelsesmedlem. Lars har som formand ydet en meget stor og imponerende indsats for vores klub. Det gælder både hvad angår de traditionelle opgaver en formand har, men absolut også i forhold til hjemmesiden, som Lars har lagt et stort og tidskrævende stykke arbejde i.
Fra bestyrelsens side har vi altid været glade for Lars' konstruktive og positive attitude, og selv om vi beklager, at han nu har valgt at træde tilbage, har vi naturligvis fuld forståelse for, at Lars gerne vil have mere tid til sin TR6 og familie, når han kommer hjem fra sine mange udenlandsrejser.
Som bestyrelse - og på vegne af klubbens medlemmer - vil vi gerne rette en stor tak til Lars. Hans arbejde har betydet meget for klubben og bidraget til at vor relativt unge klub er på vej i en rigtig god retning!
Heldigvis fortsætter Lars med at være aktivt medlem af klubben, så hold øje med ham ved kommende arrangementer (hans ses ofte iklædt en rød TR6!), så kan I alle selv rette en fortjent tak til ham.
Tak Lars.

Mvh.
Den gamle bestyrelse.

Bjarne Roed
Niels Vegger
Hans Henrik Riemann
Lars Skaanning

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID