Sensommertur 2013

Søndag d 13/10 var vi 11 biler en havde meldt afbud, der mødtes til Povl’s sensommertur.

Vejret var lidt råt som det nogen gange er på den her tid af året men det afholdt ikke flere af de “rigtige” TR-Ejere til at køre åbent på hele turen. Det er ikke vejret der er noget galt med det er påklædningen synes mantra-et at være.

l1070845

Som vanlig havde Povl forberedt turen med både tulipanrute og den røde tråd tegnet ind på et kort over Nordsjælland. Vi var dog flere som blot fulgte den forankørende og blinkede til højre og venstre på passende tidspunkter….

Ruten var i år en meget smuk oplevelse med alle træer klædt i efterårsfarver, og alle de små snedige genveje gennem landskabet som kun Povl kender dem. Vi fik set steder som mange af os aldrig har været før. Der er faktisk ret dejligt i Nordsjælland…

Turen der startede i Helsingør tog os langs Esrum sø ind over Hillerød og videre op gennem Ramløse rundt om Arresø herfra gennem Gørløse indtil vores sidste pitstop  på Blovstrød Kro.

Frokosten nød vi på Ellegården i Hillerød, hvor vi fik en dejlig frokost og Povl fik overrakt en dunk olie som tak fra klubben for arrangementet. Vores standard er ellers et par flasker vin, men Povl fik valget mellem sig selv og bilen. Det var Bilen der vandt….

l1070890

Efter vores frokost var det tid til at komme ud at køre igen og vi tog en længere stint indtil vi holdt ind ved Arresø for at nyde Janes medbragte, flot dekorerende og velsmagende kage.

20131013_1418591

Undervejs på ruten var der en del af os der kunne lugte frisk benzin, og tankerne går straks på om der er et eller andet galt med bilen. Det viste sig at være en defekt benzinslange på en af de forankørende biler, hvor Benzinen havde vasket den ene side af motorrummet rent..egentligt tankevækkende, at vi ikke alle straks standsede for at finde ud af hvad der er galt…men går den så går den!

l1070904

Slangen blev skiftet på stedet … vi er jo TR ejere. Så der er altid hjælp at hente.

 

Alt i alt en dejlig dag som vi alle nød

 

Lars E. Nyegaard

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.