Nyt fra vores Jyllands koordinator:

D. 26 – 28 august var der Automania i Silkeborg. Automania har siden starten i 2006 vokset sig ganske stor, og består af både en udstilling og et gaderace, hvor alle mærker og klubber er velkomne.

Som et første forsøg på at samle nogle af de jyske medlemmer af TR-Register, blev der foreslået et møde til netop Automania. På trods af et meget kort varsel var der et pænt antal medlemmer, der meldte deres ankomst. De fleste betingede sig dog klogeligt af vejret – man tager jo ikke sin TR ud i øsende regnvejr, vel?

Desværre skulle det vise sig, at vejrudsigten netop d. 27, hvor vi skulle mødes, lovede både voldsom blæst og skybrud. Derfor var det et yderst begrænset opbud, der indfandt sig. Men det var hyggeligt, og vi fik selvfølgelig ordnet verdenssituationen, hvad angår TR-biler!

Selv med et begrænset fremmøde kan der dog knyttes gode kontakter. Det viste sig tydeligt, da undertegnede for et par uger siden fik en henvendelse fra et nyt medlem, der havde et specifikt problem i relation til køb af en TR6. Til vores lille møde i Silkeborg fortalte et klubmedlem om, hvordan han fornuftigt og billigt havde løst netop det problem, som vort nye medlem stod med.

I løbet af kort tid blev der formidlet kontakt mellem de to medlemmer, så erfaringer og løsninger nu kan deles.

Et lille, men illustrativt, eksempel på hvad vi skal med en klub!

Lars Skaanning, Jyllands-koordinator.

For yderligere info se www.automania.dk

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.