Vi havde start på CK tanken i Karlslunde, hvor jeg dog ikke deltog, men i stedet kørte jeg langsomt fra Køge af E20. Pludselig kom der lige 6 stk TR6 farende og vi fulgte trop, et lille pit-stop ved Storebælt og vi blev 8 biler.

Så en skøn tur over Fyn mod Bøjden af mindre veje. Vi kom dog 2 min for sent til færgen og en meget uhjælpsom kontrollør ville ikke lade os komme med. Vi måtte så lige tage 2 timer på kajen. Det gik hurtigt i godt selskab. Torben var kørt i kø så han måtte vente på den anden side.

9 stk. TR6´er til Benniksgaard for at få en platte.

 

Efter mad og drikke, så var det videre mod Eckernförde, ad mindre veje.

Anden dagen startede med lidt skyer, men vi skulle jo til out let Neumünster så det var bare derudad. Marianne og Johanns havde lavet en tur med skøn natur på små snoede veje.
En lille færge tur blev det også til hvor der kun kunne komme 8 med så jeg måtte vente i hele 10 min.

Efter 3 timer var vi så fremme. Nu var det efter Marianne og Johannes plan, at det var kvinderne, som skulle handle og mændene skulle nyde en øl. Sådan blev det ikke. jeg kunne høre, at der var mange mænd, som fik shoppet men vi fik da alle en “øl”.

Så var det hjemad igen ad små veje igen.

Tredje dage startede en time senere, så man lige kunne sove lidt længere (dejligt) Vejret var også dejligt, med sol, så det var bare med at komme mod Friedrichstadt, som var målet den dag. En lille hyggelig by med kanaler omkring og inde i byen.

Marianne og Johannes havde igen lavet en rigtig dejlig tur. Der var snoede veje igennem bakkede og helt flade områder.

Vi kom igennem en by med rigtige mange storkereder med storke i nogen af dem.

Så kom vi til Friedrichstadt, hvor vi indtog en dejlig frokost efter frokosten gik det hjemad igen på samme dejlige veje.

Senere samme aften var vi ude og spise en dejlig middag

Hjemad forgik rejsen for nogen op ad den gamle landvej, hvor vi kørte over den gamle Lillebæltsbro som lukkede dagen efter. På modsatte side skiltes vi fra.

Tak til alle som var med på turen og en særlig tak til Marianne og Johannes for en rigtig god tur.

Rene Schafroth

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook