Pinsetræf 2017 i Braunlage, Harzen

TR Register Deutschland havde indbudt til deres 82. Deutschland Treffen i den hyggelige by Braunlage, som ligger i Harzen. De havde sørget for et stort hotel, hvor alle 210 TR’ere, 386 personer kunne bo.

L1110491

Vi var 5 biler som kørte derned, og Hannover gruppen havde sørget for flot velkomst fredag. Fredag var der fri leg på hotellet, hvor vi kunne nyde den lokale øl og hygge med andre nørder.

L1110551
Lørdag var der arrangeret flere ture, og der blev udleveret en mappe med oplysninger om Harzen og forslag på køreture i området. Lørdag aften var der arrangeret 70’er fest, med udklædning og band, så der blev danset til sent.
Søndag var der igen arrangerede køreture, og private ture, og om aftenen blev vi kørt i kabinelift op til toppen af det lokale bjerg med udsigt til heks og Bloksbjerg. Her var der igen middag og underholdning.

094 - Copy
Mandag var der fælles køretur for alle, til det gamle kloster Wöltingerode, nu hotel, hvor der var fælles parkering, frokost og afslutning.

L1110469

Ved udkørslen på vej hjem, fik vi alle en lille farvelgave og arrangørerne lavede ”bølgen” for alle biler.
Et Tysklandstræf er virkeligt et besøg værd – der er sørget for turforslag, guidede ture, nattevagt på parkeringspladsen og man møder masser at flinke mennesker med samme sunde TR- interesse, og har du problemer eller spørgsmål, er der altid hjælp at hente. En af vores biler fik skiftet vandpumpen, ellers ingen problemer, og bilerne kører rigtigt godt på de 102 oktan man kan købe dernede.
Desuden kan Harzen varmt anbefales – hyggelige byer, flotte køreture og lidt bjergkørsel.

Margit og Peter, TR5
Annette og Lars, TR5
Jane og Povl, TR4
Lotte og Rene, TR6
Elisabeth og Carsten, TR6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.