TR Register Deutschland havde indbudt til deres 82. Deutschland Treffen i den hyggelige by Braunlage, som ligger i Harzen. De havde sørget for et stort hotel, hvor alle 210 TR’ere, 386 personer kunne bo.

L1110491

Vi var 5 biler som kørte derned, og Hannover gruppen havde sørget for flot velkomst fredag. Fredag var der fri leg på hotellet, hvor vi kunne nyde den lokale øl og hygge med andre nørder.

L1110551
Lørdag var der arrangeret flere ture, og der blev udleveret en mappe med oplysninger om Harzen og forslag på køreture i området. Lørdag aften var der arrangeret 70’er fest, med udklædning og band, så der blev danset til sent.
Søndag var der igen arrangerede køreture, og private ture, og om aftenen blev vi kørt i kabinelift op til toppen af det lokale bjerg med udsigt til heks og Bloksbjerg. Her var der igen middag og underholdning.

094 - Copy
Mandag var der fælles køretur for alle, til det gamle kloster Wöltingerode, nu hotel, hvor der var fælles parkering, frokost og afslutning.

L1110469

Ved udkørslen på vej hjem, fik vi alle en lille farvelgave og arrangørerne lavede ”bølgen” for alle biler.
Et Tysklandstræf er virkeligt et besøg værd - der er sørget for turforslag, guidede ture, nattevagt på parkeringspladsen og man møder masser at flinke mennesker med samme sunde TR- interesse, og har du problemer eller spørgsmål, er der altid hjælp at hente. En af vores biler fik skiftet vandpumpen, ellers ingen problemer, og bilerne kører rigtigt godt på de 102 oktan man kan købe dernede.
Desuden kan Harzen varmt anbefales – hyggelige byer, flotte køreture og lidt bjergkørsel.

Margit og Peter, TR5
Annette og Lars, TR5
Jane og Povl, TR4
Lotte og Rene, TR6
Elisabeth og Carsten, TR6

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook