PINSETRÆF 13-16 MAJ 2016 LAHNSTEIN KOBLENZ

Pinsetræf eller ’Pfingst-treffen’ var i år det 80. TR Deutschlandstreffen i år arrangeret af TR Gruppe Køln.

L1100556

Margit og Peter, Annette og Lars var som sædvanlig i pinsehumør og havde allerede i vinters tilmeldt os dette arrangement. Annette og jeg har nu deltaget i 19 år, så vi er trænede i denne disciplin.
Vi kørte hjemmefra i vores to TR5’ere torsdag formiddag og efter en behagelig køretur ad motorvejen ankom vi til byen Lingen ud på eftermiddagen efter godt 600 km uden tekniske eller trafikale problemer.

L1100437
Vi har efterhånden overnattet rigtig mange gange på dette særdeles velbeliggende og flotte hotel. Køkkenet er fortræffeligt og midt i asparges sæsonen, var vi ikke i tvivl om menuens sammensætning.

Næste formiddag gik det videre mod Koblenz, men nu blev trafikken tæt så de ca. 300 km tog længere tid en beregnet. Vi var fremme i Lahnstein og kunne køre gennem modtagelsesportalen kl. ca. 1600. Sædvanlige imponerende modtagelskommitte bestående af medlemmer fra TR-Gruppe Køln, der bød velkommen med specialiteter fra egnen.
Herefter indregistrering og indcheckning på det meget store hotel. Fra starten følte vi os hjemme og velkomne blandt arrangørerne og de mange medlemmer fra TR Register Deutschland. Vi mødte straks vores belgiske venner og det blev til mange velkomst Weisbier.

L1100502

Fredag aften grillmad med alt det øl der kunne tylles ned, alt sammen sponsoreret eller skænket af de tyske TR klubber.

Et meget detaljeret og omfattende program var blevet udarbejdet af TR – Gruppe Køln. Dette inkluderede bl.a. mange planlagte køreture i det smukke landskab omkring Rhinen, Mosel og Eifelbjergene. Selv om vejret var koldt så holdt det tørt. Vi valgte at køre en lang Moseltur lørdag og en Rhintur søndag, med besøg på Loreley.

Lørdag aften, den store gallamiddag med et fantastisk rockband (50’er og 60’er rock), der gav den hele armen. De ca. 400 deltagere var helt oppe at køre og dansen gik bare derudaf mellem bordene og på scenen. Fin aften, hvor man havde anbragt os ved bordene efter klubsamhørighed, således stod det danske TR Register Logo (det korrekte) flot på vores bord, hvor vi sad sammen med medlemmer fra TR – Gruppe Nordbaden.

L1100459
Søndag aften blev vi kørt i busser til et gammelt bryggeri (Maximilians Brauwiesen), der fungerede som en meget spændende restaurant. God tysk mad med al den Weissbier, man kunne tylle i sig, alt sammen indlagt i arrangementet, en meget fin aften, hvor alle var glade for at blive transporteret hjem til hotellet i bus!!

Mandag formiddag var der afgang fra hotellet kl. 1000 på den traditionsrige ’Sternfahrt’ til Klostergut Besselich. Turen var imponerende med alle ca. 160 biler i én lang række gennem det smukke landskab. Ca. kl. 1130 var alle fremme og her ventede der os en lækker anretning med drikkevarer (ikke for mange øl) før man sagde farvel og på gensyn næste år. Vi takkede den tyske formand, Thomas Asmus og formand TR – Gruppe, Køln Hartmut Borowski for det vellykkede arrangement.

Et helt igennem pragtfuldt pinsetræf, der var arrangeret perfekt helt ned til mindste detalje, vores tyske venner havde igen formået at skabe en uforglemmelig TR oplevelse. Vi glæder os allerede til næste år, hvor det er TR – Gruppe Hannover, der er arrangør.

Vi kørte herefter til Belgien, tilbragte en aften i vores gamle hjemby, Nivelles. Næste dag gik det hjemover via vores foretrukne hotel ’Am Wasserfall’ i Lingen.
Onsdag eftermiddag var vi vel hjemme igen. En tur på ca. 2.500 KM, en meget kold tur, men uden regn, mange gode oplevelser og ingen uheld. Så vi er klar igen næste år.

Lars Skotte
TR Register DK

Maj 2016

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.