Så er TR Register DK's medlemmer på vejen igen. Denne gang til Pinse Træf.

Det tyske prinsetræf, der er en årlig begivenhed arrangeret af TR Register Deutschland’ delstatsklubber på skift, var i år arrangeret af TR-Ruhrgebiet klubben. Stedet var byen Gelsenkirchen, som tyskerne betegner som ’Europas Kulturhaupstadt’.

Fra Danmark, TR Register DK, deltog Peter og Margit Andersen, Lyngby og Lars og Annette Skotte, Rungsted.

Turen begyndte fredag før pinse tidlig om morgenen og vi var fremme i Gelsenkirchen midt på eftermiddagen efter en rask køretur på de tyske motorveje, for en gangs skyld uden kø, men dog med en del vejarbejde. Bilerne kørte upåklageligt hele vejen.

Selve arrangementet var som sædvanligt fantastisk godt arrangeret. Deltagerne var indlogeret på hovedhotellet og et aflastningshotel. Vi var på det sidste, som viste sig at være et godt mindre hotel i centrum med fin parkeringskælder, så de små biler kunne holde sikkert, tørt og godt.

Fredag aften var der arrangeret fin grill buffet i hotellets have, der var rigeligt med mad og ikke mindst weisbier.

Lørdag og søndag var der arrangeret forskellige sightseeing ture i omegnen. Vi så og oplevede slotte, parker små spændende veje og meget mere. Peter overraskede ved at udvise en enorm interesse for haver, for hver gang han så skiltet BIERGARTEN, så blev der gjort holdt og han slæbte os ind for ’se haven’. Margit bedyrede ellers at han derhjemme ikke viste synderlig interesse for deres have!!

Både lørdag aften og søndag aften var der festmiddag i hotellets store sal, hvor ca. 500 glade TR gæster var til stede.

Udover optræden og underholdning var der dans til gode orkestre. En særlig begivenhed fandt sted, søndag aften, her sagde man farvel til Barbara Weber (Babsie) mangeårig tysk udenlandskoordinator. Hun fratrådte stillingen og udover TR Register Deutschlands officielle tak og farvel tale, blev hun hyldet af den belgiske udenlandskoordinator, som overrakte hende en gave fra alle os fra de udenlandske TR Registre.

I festsalen havde vi fra TR Register DK opstillet det nye klub banner. Det blev beundret og de tilstedeværende fik oplyst, at nu var der omsider et dansk TR Register.

Efter tre indholdsrige træfdage, kørte vi hjem i de to biler 2.pinsedag og ankom til DK i løbet af aftenen.

Igen et meget fint Pinsetræf, som vi nu har deltaget i mere end 10 år. Næste år er det Hamburg gruppen, der arrangerer, så mon ikke vi kan få mange flere deltagere med fra TR Register DK.

Lars og Peter

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.