TR Register DK-medlem  Peter Lund besøger New Zealand marts 2013

Som optakt til beretningen om mødet med TR-folkene i Auckland, New Zealand, fredag d. 22.3 2013, lidt forhistorie.

Jeg fortæller Lars Skotte  ( i forbindelse med køb af nogle dele til min TR3a) at vores swingband The Dixieland Gipsy Band skal spille i New Zealand i perioden 18 marts til 1. april 2013. Det er bl.a. live-optræden på deres nationale tv  ”Television One”,   Waiheke International Jazzfestival , den danske ambassade i Auckland m.m. ( vi kan ses/høres på: www.thedixielandgipsyband.dk  eller søg på youtube.com)

Vi kommer på en eller anden måde til at snakke om at der er en del TR aktivitet i NZ (nogle belgiere Lars kender har været dernede).

Jeg sender en mail til TR register New Zealand præsidenten Frank Cleary i Auckland. Jeg skriver lidt om mit band, TR medlemskabet i DK, vores tourne, datoer mm. Han mailer ret hurtigt positivt tilbage og skriver at han vil arrangere noget medens vi er i Auckland.

Fredag d. 22 marts i Auckland.

Lasse Høj Jakobsen og jeg bliver sidst på eftermiddagen hentet  af Jan Hendrix (TR2,1954) og Alisdair Keucke (TR 6,1974). Se 2 fotos nedenfor.

foto-1

foto-2

Vi kører gennem Auckland by ned til havnepromanaden hvor aftensmaden skal  indtages på en restaurant med  stort udvalg af fisk.

foto-3

Vi  kommer til stedet og mødes med præsidenten for klubben

Frank Cleary ( som bl.a. har en TR4a og TR6) og Kevin Tinkler ( TR4).

På billedet nedenfor  ses fra venstre :

Kevin Tinkler, Jan Hendrix, Frank Cleary, Peter Lund, Alisdair Keucke, Lasse Høj Jakobsen.

foto-4

foto-5

 

Efter velkomst og lidt snakken sætter vi os til bords ( udsigt over Pacific Ocean) og over en fadøl snakkes der livligt om musik,Danmark, New Zealand, TR biler mm. Jeg forærer dem hver en cd med vores orkester samt de stofemblemer Lars Skotte  sendte nogle dage tidligere.  De forærer derefter mig en større pakke af emblemer, NZ metal logo til grillen, NZ nøglering og nogle medaljer.

nz-2013-060-1

Senere på aftenen  beder Lasse og jeg om regningen og begynder at tage visakortene frem ( vi skal jo spille live på tv næste morgen,meget tidligt ). TR folkene insisterer på at betale hele gildet. Jeg må sige det var en uforglemmelig aften (også for vores violinist Lasse som havde fødselsdag) . Vi kørertilbage til vores hus i de åbne biler gennem  Auckland. Jeg sidder nu i TR og Lasse kører med Jan foran. Han giver den tunede TR2 så meget gas at jeg kan lugte afbrændt benzin/olie meget tydligt.  Jeg får senere at vide af Lasse at han havde den gamle TR2 oppe på 5000 omdrejninger. En super aften.

 

Tirsdag aften bliver vi inviteret ud til Jan`s  hjem på  Bethells Beach Road, lidt uden for Auckland hvor hans kone laver en dejlig middag. Jan viser os sine biler i en superlækker garage med eget lille autolakeri  i den ene ende. På billederne nedenfor kan bl.a. ses:

Triumph Super 7 (1930) Triumph Gloria Monte Carlo ( 1936) Opel Super 6 (1937) og Open Kapitän (1953) Triumph TR2 1954 longdoor.

foto10

Vi havde en hyggelig aften hos Jan og jeg blev da både glad og beæret da han stak mig TR2 nøglen og sendte mig  ud på de snoede bjergveje på Bethells Beach Road. Alene i  hans TR2  og trods venstrekørsel som i England, fik jeg en rigtig god køreoplevelse.

 

 

Fakta mm.

New Zealand har ca. 4.500.000 indbyggere og består af to øer. Nordøen, Sydøen og en række mindre øer. Bl.a. Waiheke Island.

Der er ca 600 TR biler i NZ .

TR Register New Zealands website er:    www.trregister.co.nz/

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Dyna Dyna
... See MoreSee Less

3 months ago

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttet ... See MoreSee Less

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttetImage attachment
3 months ago

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark.

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
... See MoreSee Less

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark. 

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
3 months ago

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶 ... See MoreSee Less

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶
3 months ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
3 months ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England