9. - 10. september 2017 på tur til Ribe, Vadehavet og Fanø.

Min mand kan bruge oceaner af tid på at drømme om og se på biler, så da vi i januar i år købte vores TR6´er, tænkte jeg, at NU må der da komme lidt ro på ham. Men nej – foråret er gået med at finde det helt rigtige udstyr til bilen, finde nye solskærme, bruge weekender på at vaske og polere bilen, og nu drømmes der så om mere tid til at give lædersæderne en omgang, finde ny kaleche mv.
Og ikke nok med det. Vi er sørme også blevet medlem af en helt ny ”klub” – TR Register Danmark.
Så indrømmet – jeg var en smule skeptisk, da min mand proklamerede, at vi skulle bruge en weekend på at køre sammen med andre i TR Register Danmark. Selvom jeg HAR lært, at jeg skal huske at sige TR6 pi –om vores bil og ikke kun TR6´er, og jeg nyder vinden i håret på en sommerdag, så lød en weekend med at snakke biler, sparke dæk og udveksle erfaring om lige netop TR´ere ikke som en drømmeweekend.
MEN jeg tog grueligt fejl – det blev en fantastisk dejlig weekend i skønt selskab med de dejligste mennesker.


Birgit og Christel havde planlagt, at vi skulle mødes ved Vadehavscenteret i Sydjylland sammen med de øvrige deltagere. Vi var alt 5 biler afsted – dog strejkede Hans Jørgens TR3´er på vej fra Randers, men heldigvis kom Hans Jørgen og Karin alligevel i deres nye Citroën. Den blev dog henvist til at danne bagtrop på hele turen.
Birgit fik os hurtigt introduceret til de øvrige deltagere og weekendens program, inden der var mulighed for at se udstillingen. En spændende udstilling, der varmt kan anbefales.
Herefter gik turen til Kammerslusen, inden vi sluttede turen i Ribe ved Hotel Dagmar.

Parade foran Hotel Dagmar i Ribe.

Bilerne overnattede trygt bag lås og slå

Efter mange indtryk fra en dejlig dag blev det tid til en drink, inden dagen sluttede med middag på Hotel Dagmar.
Søndag morgen kl. 10.00 SHARP (Birgit havde styr på tiden og os alle ) gik turen mod Fanø, hvor Stefan og Anne stødte til, så vi nu var 6 biler på række. En TR4´er, to TR5´ere og to TR6´ere og stadig med Hans Jørgen og Karins Citroën som bagtrop.
Vejret skiftede hele weekenden mellem regn og sol, så kalecherne nåede lige at blive slået ned – inden regnen igen krævede, at de blev sat op. Vores TR6´er havde ikke kørt i regn før, så vi var noget spændt på, om kalechen nu holdt tæt med de mange byger – heldigvis kom vi tørskoede frem.

Det regner – igen.

Solen kom lidt frem – og det blev tid til at tage kalecherne ned for en kort stund.

Velankommet til Nordby på Fanø med færgen fra Esbjerg var der mulighed for kaffe og sightseeing i Nordbys smukke gader.

Så gik turen til Sønderho Kro, hvor der ventede os en skøn frokost, inden vi kom på en guidet køretur til de smukkeste seværdigheder på Fanø.

Frokost på Sønderho Kro

Og hvad lærte jeg så på den weekend?

Jo, jeg lærte nogle rigtig dejlige mennesker at kende, der er engagerede i deres TR´ere, arkitektur, folkedans, historie, fugle, mad og vin – og at en TR´er kan køre både i sol og regn – på asfaltveje, grusstier, sandstrande og græsplæner.

- OG at en vellykket tur kræver en turguide, der har styr på ALT. En stor tak skal lyde til Birgit for hendes engagement og nøje planlægning og styring af dagene.

Tak til alle deltagerne for at tage så godt imod to nye i ”klubben” – som jeg også har lært hedder TR Register Danmark.
Vi glæder os til næste tur.

Tak til Birgit & Tage, Christel & Mogens, Jane & Povl, Karin & Hans Jørgen, Anne & Stefan for en dejlig weekend fra os begge.
Claus & Christina – Co-driver i TR6 pi

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID