Synes du somme tider, - at pladsen i din TR er lidt trang, - at bagagerummet i din TR er lidt lille, - eller synes du, at der er for mange rør, ledninger og slanger i din TR, så skulle du have været med på vores rundvisning på Ubåden Sælen, der ligger på land på det ydre Holmen.

L1090647

Vi var 15 deltagere plus et antal børn og børnebørn, der søndag d. 10. maj fandt vej til Elefanten 2, hvor Ubåden ligger. Her fik vi en rundvisning af Lars Skotte, der ud over at være medlem af TR-Register DK også er tidligere Ubåds chef. Det blev en dag med mange spændende historier - og også et par røverhistorier.

L1090643

L1090641

Lidt ubåds-info: der var normalt 24 mand om bord, men kun 12 sovepladser, så det var ligesom i dag med delebiler. Skabet til personlige effekter var på størrelse med en forvokset skotøjsæske, så der blev ikke klædt om til middag. Dagligt bad var en by i Rusland og maden kunne ikke tage mange stjerner i Michelins guide. Til gengæld kunne man sagtens ligge neddykket i 2-3 uger. Rekorden var 42 dage. Men så var syrekoncentrationen i luften også lidt højere, end Sundhedsstyrelsen anbefaler i dag.

Arbejdspladsen for den enkelte var på størrelse med pladsen på forsædet af en TR og lofter, vægge og gulve var tapetseret med rør, ledninger og slanger. Arbejdsparolen var derfor: sæt dig ned, pas dit job og blive siddende. Jeg er ikke helt sikker på, om en arbejdspladsvurdering efter nutidens regler, ikke ville falde heldigt ud.
Efter besøget "i dybet" kørte vi til sejlklubben Lynetten, og spiste frokost.

L1090664

Ud over snak om Ubåde, blev der også tid til at snakke lidt om TR problemer. Dagen hotte emne på den front var koblinger! Hvis du har et problem med din TR kobling, så kan du helt sikkert finde en lidelsesfælle i TR-Register med et tilsvarende problem, - og nok også en løsning hvis du tager kontakt til foreningen.

Klaus

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 weeks ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Dyna Dyna
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttet ... See MoreSee Less

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttetImage attachment
4 weeks ago

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark.

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
... See MoreSee Less

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark. 

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
4 weeks ago

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶 ... See MoreSee Less

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶
1 month ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
1 month ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England