Synes du somme tider, - at pladsen i din TR er lidt trang, - at bagagerummet i din TR er lidt lille, - eller synes du, at der er for mange rør, ledninger og slanger i din TR, så skulle du have været med på vores rundvisning på Ubåden Sælen, der ligger på land på det ydre Holmen.

L1090647

Vi var 15 deltagere plus et antal børn og børnebørn, der søndag d. 10. maj fandt vej til Elefanten 2, hvor Ubåden ligger. Her fik vi en rundvisning af Lars Skotte, der ud over at være medlem af TR-Register DK også er tidligere Ubåds chef. Det blev en dag med mange spændende historier - og også et par røverhistorier.

L1090643

L1090641

Lidt ubåds-info: der var normalt 24 mand om bord, men kun 12 sovepladser, så det var ligesom i dag med delebiler. Skabet til personlige effekter var på størrelse med en forvokset skotøjsæske, så der blev ikke klædt om til middag. Dagligt bad var en by i Rusland og maden kunne ikke tage mange stjerner i Michelins guide. Til gengæld kunne man sagtens ligge neddykket i 2-3 uger. Rekorden var 42 dage. Men så var syrekoncentrationen i luften også lidt højere, end Sundhedsstyrelsen anbefaler i dag.

Arbejdspladsen for den enkelte var på størrelse med pladsen på forsædet af en TR og lofter, vægge og gulve var tapetseret med rør, ledninger og slanger. Arbejdsparolen var derfor: sæt dig ned, pas dit job og blive siddende. Jeg er ikke helt sikker på, om en arbejdspladsvurdering efter nutidens regler, ikke ville falde heldigt ud.
Efter besøget "i dybet" kørte vi til sejlklubben Lynetten, og spiste frokost.

L1090664

Ud over snak om Ubåde, blev der også tid til at snakke lidt om TR problemer. Dagen hotte emne på den front var koblinger! Hvis du har et problem med din TR kobling, så kan du helt sikkert finde en lidelsesfælle i TR-Register med et tilsvarende problem, - og nok også en løsning hvis du tager kontakt til foreningen.

Klaus

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook