l1050379

 

Vejret har været bedre, end det vi oplevede søndag den 17. juni 2012 til klubbens juni-arrangement. Der var godt nok 24-timers Le Mans, og Danmark skulle spille en afgørende fodboldkamp, men dog først ved 18-tiden.

Hvad end det skyldtes, havde kun 5 medlemmer meldt sig til juni-køreturen.

Det er simpelthen for ringe kære medlemmer.

Vi har jo meldt os ind i klubben for at lære nogle ligesindede TR-tosser at kende og være sammen, og netop klubbens arrangerede køreture samt teknik-aftenerne i vinterhalvåret er klubbens kerrneaktivitet, så hvorfor f…..  deltager I ikke i køreturerne.

Teknik-aftenerne er rimeligt godt besøgt, men det kniber gevaldigt med deltagere til køreturene.

 

Hvis ikke I er klar over det, ligger der faktisk en del arbejde forud for et sådant arrangement, og det er ikke tilfredsstillende for arrangøren, eller de, der trods alt stiller op, at vi er så få.

Det ender med, at ingen gider påtage sig arbejdet med at arrangere køredag, og det ville være ærgeligt.

 

Nok om det kære med-medlemmer. Men tænk lige over det næste gang, der averteres med et klubarrangement.

 

Som nævnt ovenfor, var der 5 tilmeldte:

 

Preben og Susanne i TR3

Hans Henrik i TR3

Margit og Peter i TR5

Britta og Karsten i TR5

Elisabeth og Carsten i TR6 PI

 

Preben og Susanne måtte desværre melde afbud p.g.a. Sygdom. Imidlertid efteranmeldte Mick og Kelzo sig med deres TR 4, så vi blev altså alligevel 5 biler.

Det er ikke en helt almindelig co-driver, Mick har. Han er noget langhåret, men ”nuttet” og meget velopdragen, og så er han schæferhund.

 

Vi startede med morgenkaffe, rundstykker m.v. hos Britta og Karsten i Allerød, hvorefter vi ved 10-tiden startede køreturen til Lynge forbi Bastrup Sø, til Ganløse, Buresø, Jørlunde, Hørup, Meløse, Annisse, til P-pladsen ved Arre Sø og lige ved siden af Pøle Å. Her fik vi nok en kop kaffe og en dejlig nybagt kage med masser af remonce og andet usundt.

 

Det var blevet lidt regnvejr, så vi fandt alle anledning til at montere kalecherne, inden turen fortsatte til Ramløse, Tibirke og gennem Tisvilde til Tisvildeleje Strand.

Ingen havde den store lyst til en svømmetur i Kattegat eller appetit på is eller andet spiseligt. De fleste af os besluttede at køre videre mod Gilleleje Havn via bl.a. den meget smukke Rågeleje Strandvej.

Elisabeth og Carsten skulle hjem og se Le Mans i TV, men vi andre foretrak som skrevet den rigtige vare i TR-erne på Nordsjællands veje.

 

På et traktørsted på havnen i Gilleleje over en enkelt fadøl fik vi tilbageværende lejlighed til at drøfte verdenssituationen, inden vi ved 1330-tiden tog afsked og kørte hver til sit.

 

En dejlig tur i det nordsjællandske, selvom vejret drillede en smule.

De store uheld og tekniske vanskeligheder slap vi for, men Hans Henrik måtte sande, at en dynamo på TR3-er ikke holder evigt, men 50 år for sådan en tingest er nu også meget godt.

Han havde strøm nok til lige at kunne køre hjem – dog uden lys.

 

Vi gør det til en tradition (altså ikke det med Hans Henriks Dynamo), men forårs/juni-turen startende med morgenmad i vort spartanske hjem med efterfølgende køretur i det nordsjællandske.

Britta og jeg tilbyder således allerede nu at arrangere noget tilsvarende til næste år, men det ville være rart, hvis nogle flere af medlemmerne kunne/ville deltage.

 

De bedste TR-hilsner

 

Karsten

 

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook