photo 5For ca. 4 måneder siden skete det værste af det værste for vort medlem, Julien Denizot.
Hans flotte, sorte TR3B, der ellers normalt befandt sig trygt og godt i garagen var - væk.
Historien om tyveriet blev naturligvis bragt på vores hjemmeside, og jeg er sikker på, at vi alle tænkte på Juliens triste tab. Og måske også på om en lignende skæbne kunne overgå andre af os.
I de efterfølgende måneder tydede alt på, at bilen definitivt var borte - sandsynligvis skibet af til udlandet.

Men så skete der noget!

Søndag d. 15. november ringede telefonen hos klubbens sekretariat-leder, bedre kendt som Lars Skotte. I røret var en for Skotte ukendt mandsperson, som præsenterede sig kun ved fornavn.
Det viste sig, at den ukendte mand havde foretaget en TR-relateret søgning på nettet og fundet vores klub og ikke mindst artiklen om den stjålne bil.
Ikke overraskende havde han valgt nummeret til sekretariatet, og nu henvendte han sig for at delagtiggøre klubben i en vigtig information, han lå inde med.
Manden kunne nu berette, at han ad omveje havde fået kendskab til at der et sted på nordsjælland, stod en stjålet Triumph TR.
Den ukendte herre havde sågar selv besøgt stedet, og ved selvsyn kunnet konstatere, at der vitterligt holdt en bil i haven. Og det var så herefter han kontaktede sekretariatet.
Efter endt samtale kontaktede Skotte Helsingør Politi, hvor han fik fat på en bekendt, som er tidligere TR-ejer. Et TR-ejerskab glemmer man jo aldrig helt, og politimanden lyttede derfor opmærksomt efter. Historien lød en smule besynderlig, men omvendt kunne man spørge, hvilken motivation en tilfældig person skulle have for strikke sådan en historie sammen?
Det endte med, at politimanden lovede at sætte folk på sagen allerede dagen efter.
Ved middagstid dagen efter besluttede Skotte at aflægge adressen et besøg for at se, om der kunne være noget om snakken. Han og Fru Annette inspicerede området og ejendommen, men fandt ingen bil.
Lidt nedslåede kørte de hjemad, mens de overvejede, om den ukendte mands historie var en and eller en usmagelig practical joke.
Men da de kom hjem lå der en opløftende besked fra Helsingør Politi på det digitale skrivebord!
I en mail kunne politiet oplyse, at de allerede havde været på pletten og afhentet et styks TR3B.

Julien blev fluks informeret, og det samme blev forsikringsselskabet. Tiden hos tyven har desværre sat sine spor på den fine TR3B, så det skal nu afgøres, hvad der skal ske med bilen.
Hvad tyvens skæbne er blevet, er pt. uvist.

Hele historien er både trist og opsigtsvækkende. Men den siger samtidig også noget om, hvad man kan få ud af at være medlem af en god og aktiv klub. Vi ved alle, at både det tekniske og sociale er i højsædet i vores klub, men klubben og vores samlede netværk kan tilsyneladende gøre meget mere. Og det er en god og tankevækkende lære!

 

/Lars Skaanning

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook