L1070977

Peter stod for gløgg´en, og havde udblødt rosiner og smuttet mandler i dagevis. Resultatet var formidabelt - blot måtte indtaget afstemmes efter den gældende politivedtægt.
Æbleskiver, småkager, pebernødder mv. var der i rigelige mængder. Annette og Margit stod som sædvanlig bag denne del af traktementet.

Det blev igen en meget hyggelig aften med megen snak i krogene, så meget, at det til tider var svært at høre, hvad naboen sagde. Emnerne var selvfølgelig TR-biler og teknik, men årets ture og den siddende regerings politiske gøren og laden fik også en tur med på vejen.

På bestyrelsens vegne takkede Bjarne arrangørerne for aftenens indsats og benyttede samtidig lejligheden til at takke alle for en fornem sæson.
Vi glæder os til at kunne mødes igen, når vejrguderne og forsikringsbestemmelserne giver os lov til, at trække bilerne frem af vinterhiet.

KUR

Hyggeligt er det.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10 hours ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
23 hours ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England
1 day ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
... See MoreSee Less

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Per Witthøfft
... See MoreSee Less

3 days ago

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget ... See MoreSee Less

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget
3 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Steen Brockdorff
... See MoreSee Less