Julegløgg i Rungsted

Den 14. december var der trafikkaos på Lange Müllers Allé i Rungsted. Ca. 30 raske medlemmer mødte op til den traditionelle julegløgg hos Lars og Anette. Der var som sædvanlig pyntet med nisser og lys, og julegløggen var som sædvanlig komponeret af Peter, så alt var, som det skulle være.
 
Som sædvanligt gik snakken livligt og mangen et teknisk problem blev endevendt. Under loftet (på liften) hang Lars´s “nye” TR, –  en 5-er fundet i en garage på Amager. Bilen har ikke kørt de seneste 15 – 20 år, så der er et par ting, der lige skal rettes til, inden den er klar til landevejen.
 
Under vejs blev der afholdt en konkurrence med flotte præmier. Povl Toftegaard løb med 1. præmien: olie til forårsklargøringen og Povl´s hustru Jane hjemtog 2. præmien: et oliefilter, hun havde ønsket sig i mange år. Povl så nu meget begejstret ud. Det passede netop til en TR4.
Arrangementet var sammen med julekomsammen i Vejle de sidste to arrangementer i år, så det er vel passende at runde af med et “Tak for i år, og på gensyn i 2018”.
 
KUR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.