Julegløgg hos Lars Skotte

Vi var 15 medlemmer, der i buldrende decembermørke fandt frem til Lars Skottes adresse i Rungsted. Anledningen var, at der igen i år var inviteret til den traditionsrige julegløgg i garagen.

Indenfor var der pyntet hyggeligt op med nisser, lys og hvad der nu hører julen til. Til gengæld var der lidt mørkt i krogene, så det lykkedes ikke at få taget brugbare billeder af begivenheden.

Det var som sædvanlig hyggeligt. Peter A. stod for gløggen. Han ved meget om Triumph-biler, er fiks på fingrene med bilreparationer og har nu gennem flere år bevist, at han kan fremstille en gløgg, der ikke blot er en “varm drik” men også smager godt.

Vi fik selvfølgelig snakket om løst og fast om bilerne, den nye regering, vejret og meget andet. Bl. a. hørte vi sidste nyt om Roalds projekt “ny motor/gearkasse” til 6´ eren. Spændende. Roald har inviteret til garagemøde i februar, så vi kan høre om det -forhåbentlig – færdige værk til den tid. Mick åbner også garagen i Slangerup i februar, og Peter vil sørge for at abstinenserne i forhold til savnet af en køretur i Triumphen minimeres med et garagemøde allerede midt i januar.

Tak til Anette og Lars for endnu engang at stille lokale til rådighed for årets sidste samling i det sjællandske.

Klaus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.