Vi mødtes 27. august  16 biler på Hotel Faaborg Fjord 0930 til mønstring, og efter at Jan og Erhard havde givet en gennemgang af dagens program, kørte vi alle afsted ud i det sydfynske.

 

 

 

 

 

 

 

Turen gik bl.a. over Danmark’s nok smalleste bilbro, ved Vester Skerninge til Ballen havn, hvor vi nød en dejlig frokost. Desværre måtte vi her sige farvel til Else-Marie og Roald, der var nødt til at vende snuden hjemad pga oversvømmelse i kælderen. Vi andre fortsatte rundt i de Sydfynske Alper, forbi Hvidkilde, Ollerup, kaffe- kagepause i Korinth, omkring Brahe Trolleborg slot, for til sidst at returnere til Hotel Faaborg Fjord.

Det blev lige til en ”lille en” på terrassen i solen, med udsigt over fjorden, før vi gik i restauranten og fik en dejlig middag. Efter middagen nåede vi lige lidt hygge i haven, før vi gik i hotellets kælderafdeling, og nød et par timer ved baren med et par konkurrencer og hyggeligt samvær.

Søndag var der opbrud efter en hyggelig morgenmad, og vi kørte hjemad i mange retninger. Mange tak til Jan og Erhard for et perfekt tilrettelagt arrangement og vel disponerede køreture.

 

Elisabeth & Carsten

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.