Hej jyske TR-ister!

Som I måske har læst i det seneste news letter fra TR-Register, er der blevet etableret en jysk division af klubben. Jeg er blevet bedt om at varetage tjansen som koordinator for aktiviteterne her i Jylland,  og i den forbindelse får I hermed en lille velkomsthilsen.

En klub bliver som bekendt aldrig mere end det, medlemmerne gør den til. Derfor bliver TR-Register heller ikke til mere end et navn og en ide, hvis vi medlemmer ikke gør noget aktivt for at gøre klubben levende. Jeg skal derfor opfordre til, at man ”tager chancen” og siger ja til et arrangement, siger ja til at mødes med andre klubmedlemmer eller måske endda tager initiativ til selv at lave et lille møde, en ekskursion eller lignende.
Det siger sig selv, at ikke alle medlemmer har tid og mulighed for at stable noget på benene, men bare det at deltage i en lille køretur med måske kun 3 – 4 biler, er med til at styrke klubben.
Har man ikke lyst til hyggearrangementer, er der jo også mulighed for at fokusere på det tekniske. De medlemmer, som ved noget om det tekniske, kunne måske lave et lille kursus for os andre novicer. Det kunne handle om et specifikt emne som f.eks. bagtøj eller bremser, men kunne også være et introducerende grundkursus til motorens opbygning eller andre basale emner. Selv om jeg efterhånden begynder at ane forskellen på et rat og en benzintank, er der oceaner af ting, jeg ikke ved noget om. Og sådan er der nok andre, der også har det.
Med andre ord: Der er mange muligheder for at give et bidrag til klubben. Så lad os komme ud af busken.

Ideen med en jysk afdeling er selvfølgelig ikke at lave ”en klub i klubben”, men derimod at etablere et netværk herovre. I dette netværk kan vi så forhåbentligvis hjælpe hinanden med et godt råd, diskutere vores fælles interesse eller – som nævnt – lave nogle små arrangementer.

I første omgang bliver der lavet en mailingliste, som vi kan bruge til kommunikation. Den er lige om hjørnet!

Lørdag d. 27 er der Automania i Silkeborg. Jeg har tænkt mig at tage af sted i ”Ræven” (som min 6`er af nu glemte årsager engang blev døbt) og gøre lidt PR for klubben. Hvis ikke andet, så bare sprede lidt flyers. Regner det, tager jeg alligevel turen, men i en af dagligdagsbilerne.
Men hvis der er andre, der har samme ide som mig, kunne vi måske kontakte arrangørerne og høre, om vi som klub kan få en udstillingsplads. Jeg står gerne for denne kontakt.
Under alle omstændigheder kunne det være sjovt at mødes, hvis I andre også tager af sted.

I hører nærmere mht. mailinglisten!

Ses derude!

Lars Skaanning, Agerbæk

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook