SONY DSCClaes Falkentoft og viaRetro havde inviteret til fællestræf på Herlevgaard, der er beliggende i udkanten af Nørre Herlev ved Hillerød.

Træffet startede kl. 1000. Et sted mellem 100 – 150 klassiske biler og også et relativt stort antal ældre motorcykler og scootere havde fundet vej til den store gård med imponerende hovedhus og gårdsplads.

Deltagerbilerne bar præg af, at Chevrolet Corvette klubben stod for en del af arrangementet, idet disse rimeligt potente amerikanske sportsvogne var repræsenteret i rigt mål, sammen med andre amerikanere. Men der var da også en del europæiske klassikere – mange Porsche 911 og Opel sportsvogne og cupeer, Volvoer m.v., så TR-register DK’s medlemmer, fyldte ikke så meget.
Der var faktisk kun Preben Simoni i TR 2, Mich og Kenzo i TR 4, Carsten Bernhard i TR 6 og Karsten Mariussen i Triumph Stag.

I træffet var der indbygget en temakonkurrence om grønne køretøjer, og de grønne biler, der deltog i træffet blev anvist parkeringsplads foran hovedhuset.
Og minsandten om ikke Karstens Stag løb af med førstepræmien p.g.a. den ”fine kombination af farve, patina og sjældenhed”.

Alle klubbens medlemmer havde dog forladt træffet, da konkurrencen blev afgjort og vinderen udråbt. Det skete først ved 1630-tiden, og da havde selv de mest udholdende af TR-Register DK medlemmerne valgt en bekvem sofa til en lidt sen middagslur i stedet for den smukke grønne park ved Herlevgaard.
Vi nåede dog at drikke en enkelt fadøl, spise en pølse med kartoffelsalat og så i øvrigt nyde hinandens og andres gode selskab.
Interesserede kan se lidt om træffet Her
KM
3.6.2013

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.