Angle drive - vinkeldrev

Månedens tekniske emne er ANGLE DRIVE Partno. 120694. Det benyttes i TR biler, der har Overdrive (O/D) installeret. Det har til formål at skabe overgang mellem O/D speedometer udtag og speedometerkablet. Desværre har det vist sig at det er et svagt led. Alt for ofte går det i stykker og et nyt må installeres. Det er en temmelig kostbar og ikke mindst en besværlig udskiftning.

Reparation af et ødelagt vinkeldrev er normalt ikke muligt, det skal udskiftes. I forbindelse med isætning af et nyt drev, er der nogle forholdsregler, der skal iagttages, så man undgår et havareret drev igen. Disse samt nogle af årsagerne til vinkeldrev havari er beskrevet i det følgende (her kommer password ind).

Der skal isættes kobberskive Partno. 3H550 mellem drev og O/D. Samtidig bør eksisterende speedokabel udskiftes, idet det nye smøres med TEFLON smøremiddel. Dernæst skal man sikre sig, at speedometrets udgangsaksel er frit bevægelig og velsmurt også med teflonolie. Ved at iagttage disse få og simple forholdsregler har man minimeret chancen for et brud på vinkeldrevet.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID