Lørdag den 27. august havde Peter Lund inviteret alle Tr-register medlemmer til at besøge ham og Jane i deres skønne sommerhus ved Ebeltoft. Fremmødet var desværre ikke så stort, men de der ikke kom, gik glip af en særdeles hyggelig dag med pragtfuldt vejr.

DSC03148

Vi blev budt velkommen med velkomstdrink, kaffe/the og kage (wales-stang) på terrassen.

DSC03155

Derefter kørte vi en smuk tur, hvor vi havde den flotte udsigt over vandet til den ene side og Mols Bjerge på den anden side, til Helgenæs, hvor vi gjorde ophold ved Sletterhage Fyr, og nød den friske havluft og den flotte udsigt over Århusbugten, hvor marsvin boltrede sig i bølgerne.

DSC03151

DSC03150

Efter en tur rundt på det idylliske Helgenæs, kørte vi tilbage til sommerhuset hvor vi kunne sparke lidt dæk og sludre lidt om vores biler, mens Peter tændte op i grillen.
DSC03157
Efter en tur i åben bil og frisk havluft, er det rart at slappe af i hængekøjen.

Snakken gik livligt ved bordet mens vi nød vores medbragte grillmad (værterne havde sørget for alt tilbehøret (salat, brød, dressing m.m.)), og vi kunne nyde den fantastiske udsigt og smukke solnedgang.
DSC03160
Peter havde tilbudt os overnatning i huset, men da vejret var fint, valgte vi at køre hjem i åben bil i den stjerneklare nat.

Tak til Jane og Peter for en dejlig dag,
Birgit og Tage

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.