L1090921

En sommersøndag i juli vendte 12 TR-biler næsen mod Nordsjælland.

Anledningen var den traditionsrige grill-aften hos Lars og Anette. På den lokale villavej er der smukke græsrabatter med brolagte parkeringslommer, så da alle var ankommet, holdt der en parade af TR-biler skråparkeret med fronten ud mod vejen. Et meget smukt syn for en TR-entusiast.

Det viste sig senere på aftenen, at det ikke kun var TR-ejerne, der syntes om synet. Naboer, genboer og andre forbipasserende, stod i kø for at tage billeder af det usædvanlige syn, - det rene paparazzeri!

Efter den rituelle sparken dæk og syning af biler, blev vi gelejdet ind i haven, hvor grillen stod klar med Peter "ved roret". Der var godt gang i vinden, men teltet var surret godt fast til plænen, og markisen rullet ind, så det gik fint. Menuen stod på "byg-selv" burger og pølser. Byg-selv burgere var et hit. Det kan anbefales, hvis man skal have gæster til grill i haven. Sørg for, at der er godt med forskellige grønsager, dressing og krydderier. Kun fantasien sætter grænsen.

L1090936

Efter vel overstået spisning skulle vi lige en tur i værkstedet. Lars ville gerne "lige fortælle, hvorfor der er mange, der kører rundt med mærkelige/bidende/skridende/låsene koblinger". Alle herrerne skulle selvfølgelig høre, hvad det gik ud på. Det skulle damerne ikke! Heldigvis var der mange damer med, så de havde sig en hyggelig stund i haven i fred for tekniske emner.

L1090946

Efter et par timer var herrerne færdige med at debattere udfordringerne på koblingsfronten, og vendte tilbage til haven. Helt som jeg husker det fra min barndom hos mine bedsteforældre, - efter middagen går herrerne i herreværelset og damerne i stuen, og så samles man igen, når man skal hjem. Sådan var rollespillet dengang, og det er det så altså til en vis grad fortsat.

L1090928

Det blev er meget hyggelig aften, og vejret artede sig bedre og bedre, som aftenen skred frem. Men det blev tid til at drage hjemad. Vi gik til bilerne. Lidt støjende måske. Startede op, - og gassede nok også lidt op, som man nu skal, når man skal impponere hinanden. Og så drog vi hjemad. Håber naboer og genboer også nød den sidste lydkulisse efter bilerne.

I år havde Birgit og Tage taget turen helt fra Vejle, for at være med, så de havde et par timer foran sig, inden de nåede hjem.

Tak til Lars & Anette og Peter & Margit for atter i år, at have arrangeret sommerens grill-aften.

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.