Bjarne Roed 10. juni 2015

Plakat

Igen i pinsen 2015 gentog TR-Register successen fra sidste år med at gøre Græsted Veterantræf til et egentligt klubarrangement med fælles parkering, telt, stole og øl og vand til de tørstige. Vi var ude i god tid og kunne i år diske op med en flot klubstand med både et stort fælles telt og alle de smukke TR-Register bannere. En række andre bilklubber havde som os klubstande på træffet.
Vi er nået til den erkendelse at det er umuligt at forklare for folk der ikke har været her hvad Græsted Veterantræf er. Man skal opleve det for at forstå det. I år var besøgstallet omkring 20.000 og havde vejrguderne været mildere var der sikkert kommet mange flere.

Græsted Veterantræf er en utrolig blanding af al gammel teknik lige fra damptromler, bulldozere og 4 meter lange kædesave og udklædte folk i alle afstøbninger - nærmest en slags mini Goodwood Revival dog endnu uden de legendariske racerløb med deltagelse af klassiske biler og motorcykler. Det er en oplevelse for hele familien og kan ikke beskrives – det skal opleves.

Alt er kørende så man kan få en fin fornemmelse af, hvordan det er at stå ved siden af en 12 cylindret Merlin motor fra en Spitfire (nej ikke en Triumph), en 8 cylindret Scania Lastvognsmotor - for slet ikke at tale om Nostalgi Camping pladsen som i år havde deltagelse af 40 ekvipager fra før 1970.

Græsted var også i år en stor succes for klubben især søndag hvor vejret var smukt dukkede der mange gæster og klubmedlemmer op.

Vi ses på Græsted igen i 2016.

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.