Bjarne Roed 10. juni 2015

Plakat

Igen i pinsen 2015 gentog TR-Register successen fra sidste år med at gøre Græsted Veterantræf til et egentligt klubarrangement med fælles parkering, telt, stole og øl og vand til de tørstige. Vi var ude i god tid og kunne i år diske op med en flot klubstand med både et stort fælles telt og alle de smukke TR-Register bannere. En række andre bilklubber havde som os klubstande på træffet.
Vi er nået til den erkendelse at det er umuligt at forklare for folk der ikke har været her hvad Græsted Veterantræf er. Man skal opleve det for at forstå det. I år var besøgstallet omkring 20.000 og havde vejrguderne været mildere var der sikkert kommet mange flere.

Græsted Veterantræf er en utrolig blanding af al gammel teknik lige fra damptromler, bulldozere og 4 meter lange kædesave og udklædte folk i alle afstøbninger - nærmest en slags mini Goodwood Revival dog endnu uden de legendariske racerløb med deltagelse af klassiske biler og motorcykler. Det er en oplevelse for hele familien og kan ikke beskrives – det skal opleves.

Alt er kørende så man kan få en fin fornemmelse af, hvordan det er at stå ved siden af en 12 cylindret Merlin motor fra en Spitfire (nej ikke en Triumph), en 8 cylindret Scania Lastvognsmotor - for slet ikke at tale om Nostalgi Camping pladsen som i år havde deltagelse af 40 ekvipager fra før 1970.

Græsted var også i år en stor succes for klubben især søndag hvor vejret var smukt dukkede der mange gæster og klubmedlemmer op.

Vi ses på Græsted igen i 2016.

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook