foto

Den 20. maj havde 2 af TR-Registers medlemmer sat hinanden stævne kl. 9.30 ved motorvejstilkørslen i Farum. Målet var det årlige Græsted Veterantræf.

Træffet blev i 2012 flyttet til et større område og der blev mulighed for at også mærkeklubber mod betaling kan udstille inden på området.

I modsætning til dagen i forvejen var vi nogenlunde heldige med vejret  og kalechen forblev nede hele dagen. Græsted er altid et besøg værd. Foruden det store opbud af alskens teknik fra gamle dage er der mulighed for at parkere inde på pladsen hvis du kommer i en klassisk bil – oven i købet til reduceret entré fordi din bil jo så ligesom indgår i udstillingen.

Hele 4 biler fra TR-register.dk var at finde på pladsen idet vore 2 medlemmer Ole og Mik også havde lagt turen forbi Græsted.

Her er alt hvad hjertet begærer lige fra kræmmer marked, veteran tog, dampbiler, gamle lastbiler, traktorer, motorcykler og også udstyr som gamle skibsmotorer, skovmaskiner, rendegravere osv.

I år stod Græsted veterantræf i Matador filmenes tegn. Næsten alle bilerne fra Matadorfilmene var samlet i Græsted og som det kan ses på flere af de vedhæftede billeder havde arrangørerne behørigt malet flere at Korsbæks kendte bygninger som kulisser for bilerne. Den navnkundige Oluf Larsens Pontiac Grisebil var udstillet – den så nu lidt kedelig ud – men jeg skulle hilse og sige at den heller ikke kunne køre da de oprindelige optagelser fandt sted for efterhånden mange år siden. Flere af de andre Matador biler var til stede i køreklar stand og blev flittigt brugt i løbet af dagen.

Også Lauras togvogn, der er blevet genopdaget og under restaurering af en lokal afdeling af jernbane entusiaster, blev vist frem på Korsbæk station.

På opleveren var der som altid klassisk Dirt Track motorcykel race, militære køretøjer (hvor vort medlem Niels Vegger optrådte med sin 2. Verdenskrigs trækker), ture med vetrantogene – ja jeg kunne blive ved.

TR-Register.dk overvejer at lave en stand på Græsted Veterantræf 2014 – ses vi?

 

Lars & Bjarne

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 weeks ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Dyna Dyna
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttet ... See MoreSee Less

Årets generalforsamling d 21. April 2024 vel besøgt og vel afsluttetImage attachment
4 weeks ago

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark.

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse.

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
... See MoreSee Less

Så er det på søndag den 21. april kl. 10 at der er generalforsamling i TR-Register Danmark. 

Som nævnt i indkaldelsen afholdes generalforsamlingen, som sidste år, i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 

Vi glæder os til at se dig 😊

Mange hilsner Bestyrelsen
4 weeks ago

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶 ... See MoreSee Less

Så er der sæsonstart på Cars & Coffee på Torvet i Hillerød - temperaturen siger 🥶
1 month ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
1 month ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England