Gløgg arrangement hos Classic cars 2010.
I år blev den traditionelle gløgaften hos Classic Car afholdt tirsdag den 14 december. Selvom invitationen blev sendt sent ud til klubbens medlemmer lidt forsinket, var der virkelig godt fremmøde, der mødte 24  trofaste medlemmer op trods det vinterlige vejr.

Peter Andersen, Lyngby Specialoptik, stod for julegløggen igen i år. Hvor mange procenter den holder og efter hvilken opskrift er stadigvæk en hemmelighed. Tilsyneladende faldt den i gæsternes smag for der blev indtaget passende mængder samt spist et utal af æbleskiver med tilbehør.
Snakken gik vel nok mest om forskellige biloplevelser, men også andre vigtige emner blev berørt.
Lars, Classic Car, orienterede kort om gearkasser med overgear samt differentialer med 'korrekt' gearing (3.45:1).

Under forløbet blev  der også tid til en konkurrence. Lars havde ellers sammen med Peter forberedt en række spørgsmål omhandlende TR biler men belært af tidligere mindre gode erfaringer med hensyn til gæsternes færdigheder på området, valgte vi i år at afholde en simpel konkurrenceform, hvor alle kunne være med (head and tail legen). Første præmien, sponsoreret af Peter, var et  par Rodenstock solbriller til brug i åben bil, de blev suverænt vundet af Jens Kristian og anden præmien, en dunk Valvoline motorolie, blev vundet af Morten.

Efter konkurrencen viste Peter video film med emnerne 'TRIUMPH FACTORY' og 'LE MANS 1955'. Efter disse gamle klassiske og seværdige film klenodier begyndte gæsterne at takke af for aftenen, idet dog en enkelt gæst udtrykte bekymring for om han fik mareridt efter disse film. Ud på aftenen kunne Peter og jeg og Annette og Margit begynde at rydde op efter en særdeles vellykket og meget hyggelig gløgaften, som vi bestemt ser frem til at gentage næste år for TR Register DK's medlemmer'

Share →

2 Responses to GLØG AFTEN HOS CLASSIC CAR I RUNGSTED

 1. Adam siger:

  Det var en rigtig hyggelig aften. Stor tak til både Lars og Peter med fruer for et glimrende arrangement.
  Mange julehilsner til alle

  Adam Frølund

 2. Jens Kristian siger:

  Godt nytår alle sammen, ja det var endnu en god after med en rigtig god julestemning og ikke mindst var det jo dejligt at vinde bare for en gangs skyld :o))))

  Vi ses

  Jens Kristian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.