IMG_2528

Torsdag den 25. februar var en gruppe medlemmer af TR register samlet hos Classic Race Aarhus for at kigge nærmere på ”familiebilen” – en nyindkøbt TR4 fra 1962. Bilen er importeret fra Californien i 1989 og har stort set holdt stille siden. Bilen har ikke være på plader i Danmark. Familien Birgitte (mor), Morten (far) og sønnerne Joachim og Marcus er gået i gang med restaurering af primært sæder og kabine i øvrigt. Resten af bilen fungerer, motor, gear, bremser, karosse, ramme osv.

IMG_3532
Bilen er stald hos Classic Race Aarhus, som hele familien også er involveret i og har været det siden starten i 2010. Under restaureringen får vi råd og sparring fra Henrik Brøchner, som er dygtig mekaniker og teknisk ansvarlig teamchef for Team Aarhus Racing, der kører klassisk racerløb i BMW 2002i. I værkstedet kunne vi også kigge nærmere på den Volvo Amazon, som Henrik er i gang med at renovere med f.eks. et gennemgribende pladearbejde. Volvoen har været Henriks i mere end 20 år, og den er blevet brugt godt og grundigt som daglig bil – nu skal den på pension og nyde sit otium som smuk klassiker og cruiser i godt vejr.

TR register garagetræf 2
Vi har været tæt på klassiske biler i mange år, og nu måtte vi have vores egen. Vi – specielt Joachim – har drømt om en TR4, og nu har vi den. Joachim har på frivillig basis arbejdet som mekaniker på Team Aarhus Racing og er efterhånden en habil klassiker-mekaniker, og på det seneste er rollen som pladesmed også tilføjet CVet. Joachim har lavet nye sædebunde til Triumphen.
På mødet hos Classic Race Aarhus i Viby fik vi også en introduktion til det kommende Classic Race Aarhus 2016, som løber af stablen 27.-29. maj på en bybane rundt om Mindeparken i Aarhus. Niels Brøchner som er president og en af initiativtagerne til Classic Race Aarhus fortalte os om, hvad 300 racerkørere med deres biler og 35000 tilskuere kan opleve i dette forår. Vi snakkede også om, hvordan vi i TR register kan være med som mærkeklub og en del af den levende udstilling.

 

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID