IMG_2528

Torsdag den 25. februar var en gruppe medlemmer af TR register samlet hos Classic Race Aarhus for at kigge nærmere på ”familiebilen” – en nyindkøbt TR4 fra 1962. Bilen er importeret fra Californien i 1989 og har stort set holdt stille siden. Bilen har ikke være på plader i Danmark. Familien Birgitte (mor), Morten (far) og sønnerne Joachim og Marcus er gået i gang med restaurering af primært sæder og kabine i øvrigt. Resten af bilen fungerer, motor, gear, bremser, karosse, ramme osv.

IMG_3532
Bilen er stald hos Classic Race Aarhus, som hele familien også er involveret i og har været det siden starten i 2010. Under restaureringen får vi råd og sparring fra Henrik Brøchner, som er dygtig mekaniker og teknisk ansvarlig teamchef for Team Aarhus Racing, der kører klassisk racerløb i BMW 2002i. I værkstedet kunne vi også kigge nærmere på den Volvo Amazon, som Henrik er i gang med at renovere med f.eks. et gennemgribende pladearbejde. Volvoen har været Henriks i mere end 20 år, og den er blevet brugt godt og grundigt som daglig bil – nu skal den på pension og nyde sit otium som smuk klassiker og cruiser i godt vejr.

TR register garagetræf 2
Vi har været tæt på klassiske biler i mange år, og nu måtte vi have vores egen. Vi – specielt Joachim – har drømt om en TR4, og nu har vi den. Joachim har på frivillig basis arbejdet som mekaniker på Team Aarhus Racing og er efterhånden en habil klassiker-mekaniker, og på det seneste er rollen som pladesmed også tilføjet CVet. Joachim har lavet nye sædebunde til Triumphen.
På mødet hos Classic Race Aarhus i Viby fik vi også en introduktion til det kommende Classic Race Aarhus 2016, som løber af stablen 27.-29. maj på en bybane rundt om Mindeparken i Aarhus. Niels Brøchner som er president og en af initiativtagerne til Classic Race Aarhus fortalte os om, hvad 300 racerkørere med deres biler og 35000 tilskuere kan opleve i dette forår. Vi snakkede også om, hvordan vi i TR register kan være med som mærkeklub og en del af den levende udstilling.

 

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

The world's most critical jewelry and watch model when it comes to put together income creates considerably more as compared to 2 / 3 of income for richard mille replica Swiss mother or father Richemont, however observe income have disappeared often while necklaces income have got boomed.