På en mørk februaraften stod der garagemøde / filmaften hos Povl i kalenderen.

Poul havde åbnet portene for en fantastisk flot 70'er grøn STAG, som stadig står som da den forlod fabrikken. En rigtigt flot bil og sikke en dejlig lyd fra de 8 cylindre.

Der er nu noget særligt ved en 8 cylinder…synd at det først var TR8 og så oven i købet i sidste øjeblik, at den motor fik lov at sidde i nogle andre modeller. Men det er jo historie.

Aftenen bød på hjemmelavet kaffe og kage som vi nød i fulde drag samt spændende indlæg fra flere medlemmer.

Bjarne lagde ud med at fortælle om dæk til vore biler før og nu. Det var en spændende tur i dækkenes verden og vi fik også en forklaring til de underlige koder der står på dækkene.

Bjarne har lovet at hans indlæg vil være at finde på vores medlemssider snart.

Dækkene skal også have noget at sidde på. Peter sekunderet af Lars S, gav et indlæg om trådfølge og nanoteknologi til beskyttelse af disse. Peter viste et eksempel på en fælg som trods en 4000 km lang tur til Skotland og tilbage i vind og vejr stadig så helt nypudset ud. Med nanoteknologi er det åbenbart muligt at gøre fælgen meget afvisende over for smuds.

Sidste indslag var nogle sjove film fra ”de gode gamle dage” i 1950’erne. Filmene som var lavet som reklamefremstød for Standard der dengang ejede Triumph handlede om The International Alpine Rally. Det var halsbrækkende dengang da vejene var langt ringere end i dag, blandt andet var flere af dem belagt med grus. Vejene var meget smalle og der var intet autoværn. Enkelte stræk blev kørt over 24 timer.

Mange biler udgik, men TR 2-erne som deltog dengang var godt skruet sammen og vandt løbene.

/Lars E. N.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID