Den 21-22 oktober 2017 var TR-register repræsenteret på Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia.

Hans Jørgen Drejer (TR3), Morten Daus (TR4), Stefan Jensen (TR5 PI) og Jan Heilsvig Aagaard (TR6) havde velvilligt stillet deres flotte biler til rådighed.
Birgit og Tage havde sørget for bord, stole, kaffemaskine, termokande og diverse klubmateriale. Vi mødtes fredag eftermiddag og fik det hele stillet op. Bilerne blev sat i modelrækkefølge og fik en ekstra omgang med pudsekluden, og så var vi klar til at tage imod publikum lørdag morgen.

 


Der var stort besøg på standen både lørdag og søndag, og mange roste vores flotte biler og fik svar på de spørgsmål de havde om dem.


Vi fik også en del spørgsmål om klubben og der blev delt flittigt ud af vore flyers, så forhåbentlig får vi snart nogle nye medlemmer.

Der er rigtig mange stande på messen og det er nogen gange svært at skelne de enkelte stande fra hinanden, hvis ikke afmærkningen er tydeligt og iøjnefaldende, især i ”myldretiden”. Vi oplevede flere gange at folk troede vi var en del af Opel standen, som var vores nabo, og så måtte vi jo fortælle dem af vi desværre ikke vidste så meget om Ascona eller Kadett, men at de var velkomne til at se en rigtig bil.

/Tage

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
9 hours ago

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳 ... See MoreSee Less

Er der nogen i dette Forum som kører med alu topstykke og har monteret olietyve på ind og ud stødningsventiler - triumph TR3 motor. - syntes den ryger lidt for meget😳
22 hours ago

Sidste nyt fra England ... See MoreSee Less

Sidste nyt fra England
1 day ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
... See MoreSee Less

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Håvard Trolldalen
2 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Per Witthøfft
... See MoreSee Less

3 days ago

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget ... See MoreSee Less

Hej allesammen! Jeg ville bare gerne præsentere mig selv og dele et billede, som jeg har taget
3 days ago

Lad os byde vores nye medlemmer velkommen!
Steen Brockdorff
... See MoreSee Less