Den 21-22 oktober 2017 var TR-register repræsenteret på Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia.

Hans Jørgen Drejer (TR3), Morten Daus (TR4), Stefan Jensen (TR5 PI) og Jan Heilsvig Aagaard (TR6) havde velvilligt stillet deres flotte biler til rådighed.
Birgit og Tage havde sørget for bord, stole, kaffemaskine, termokande og diverse klubmateriale. Vi mødtes fredag eftermiddag og fik det hele stillet op. Bilerne blev sat i modelrækkefølge og fik en ekstra omgang med pudsekluden, og så var vi klar til at tage imod publikum lørdag morgen.

 


Der var stort besøg på standen både lørdag og søndag, og mange roste vores flotte biler og fik svar på de spørgsmål de havde om dem.


Vi fik også en del spørgsmål om klubben og der blev delt flittigt ud af vore flyers, så forhåbentlig får vi snart nogle nye medlemmer.

Der er rigtig mange stande på messen og det er nogen gange svært at skelne de enkelte stande fra hinanden, hvis ikke afmærkningen er tydeligt og iøjnefaldende, især i ”myldretiden”. Vi oplevede flere gange at folk troede vi var en del af Opel standen, som var vores nabo, og så måtte vi jo fortælle dem af vi desværre ikke vidste så meget om Ascona eller Kadett, men at de var velkomne til at se en rigtig bil.

/Tage

2 år siden

Så er det i denne weekend at det berømte Kas Kastner Cup (opkaldt efter den nu afdøde Triumph Racing ikon, Kas Kastner) køres i Portland USA - er du til Race med Triumph så er det her det sker 👌😎🏎 ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

Meine Lieblings-Rennstrecke, der Nürburgring. Foto von einer GLP. Meine erste Veranstaltung, war auf dem Nürburgring, bei einer GLP, mit einem Steyer-Puch, 1965. ... Se mereSe mindre
Se på facebook

2 år siden

This is an appeal to anyone in Aarhus area who can maybe help me with my engine. I have rebuilt carbs and also did a top end rebuild, I have simply got something wrong, the RPM on my TR6 is too high (1400 snd increases when hot) meaning no town driving as I risk overheating. I have exhausted my limit of knowledge and need help, I guess on timing and fuel (its a carb version with 175s) , so please see this as a call for help to anyone who can recommend some help or can help in the Aarhus area. My recent planned road trip to Germany I had to cancel and want some summer driving. Richard ... Se mereSe mindre
Se på facebook