Den 21-22 oktober 2017 var TR-register repræsenteret på Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia.

Hans Jørgen Drejer (TR3), Morten Daus (TR4), Stefan Jensen (TR5 PI) og Jan Heilsvig Aagaard (TR6) havde velvilligt stillet deres flotte biler til rådighed.
Birgit og Tage havde sørget for bord, stole, kaffemaskine, termokande og diverse klubmateriale. Vi mødtes fredag eftermiddag og fik det hele stillet op. Bilerne blev sat i modelrækkefølge og fik en ekstra omgang med pudsekluden, og så var vi klar til at tage imod publikum lørdag morgen.

 


Der var stort besøg på standen både lørdag og søndag, og mange roste vores flotte biler og fik svar på de spørgsmål de havde om dem.


Vi fik også en del spørgsmål om klubben og der blev delt flittigt ud af vore flyers, så forhåbentlig får vi snart nogle nye medlemmer.

Der er rigtig mange stande på messen og det er nogen gange svært at skelne de enkelte stande fra hinanden, hvis ikke afmærkningen er tydeligt og iøjnefaldende, især i ”myldretiden”. Vi oplevede flere gange at folk troede vi var en del af Opel standen, som var vores nabo, og så måtte vi jo fortælle dem af vi desværre ikke vidste så meget om Ascona eller Kadett, men at de var velkomne til at se en rigtig bil.

/Tage

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.