Endnu engang slog Susanne og Preben dørene op til deres hyggelige hjem i Birkerød til formøde før vores tur til Eckernförde.

Der var disket op med det store udtræk af forskellige lækkerier og vi hyggede os gevaldigt med god mad og livlig snak hen over bordet.

Det store emne var selvfølgelig de forskellige klargørings projekter, så vi snakkede forhjulsophæng, afbalancering af hjul, og olietryk....

Preben havde brugt de lange vinteraftener på et ganske særligt projekt. En TR2 med kopholder!! Et stykke egetræ var forsynet med passende huller til "EU standard" kaffekopper   skåret i passende facon til at glide ned mellem sæderne, lakeret med mange tykke lag skibslak, og prikken over det hele var en Triumph hjulnavskapsel.

formode pinse 2013

Hvis man selv har samme ide, kan man snakke med Preben om målene.

Turen blev diskuteret og planenerne lagt for, hvordan vi kommer frem. Der bliver mindst to køre-grupper, de tidlige, for de som kan stå tidligt op og som kører af landevejen med frokoststop på vejen, og de sene for de som lige skal have søvnen ud af øjnene (Eller lavet noget arbejde...).

 

Tak fra klubbens medlemmer til Preben og Susanne for deres gestfrihed, vi glæder os til turen.

 

Lars E Nyegaard, Formand.

 

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.