Forårstur den 26. maj 2013.

Som tilfældet var sidste år, havde Karsten og Britta arrangeret en lille forårskøretur i det nordsjællandske.

Som vi plejer – det var jo 2. gang – startede vi med morgenbord på Forelvej i Allerød. Set i forhold til sidste år, var repræsentationen virkelig fornem.

Der var Preben og Susanne i TR 2, Klaus og Bodil i TR 4, Mich med en langskægget co-driver ved navn ”Kenzo” i sin TR 4, Jane og Povl i TR 4, Jan i TR 4, Lars og Annette i TR 5, Britta og Karsten i TR 5, Elisabeth og Carsten i TR 6, H.P. i TR 6 og Marianne og Johannes i en bil af anden etnisk oprindelse end britisk – eller sagt med andre ord: en riskoger af en eller anden art.

SONY DSC

img_0971

Da vi endelig var blevet samlet til morgenbordet, ringede telefonen hos arrangøren, der fik meddelelse om, at Annette og Lars var udsat for havari. Lars havde – selvfølgelig – den nødvendige reservedel, men manglede værktøj. Det blev hurtigt klaret, så også de kunne deltage i morgenbordet.

Under morgenkaffen blev formand Johannes ”mobbet”, fordi han ikke kom i sin TR 6.

img_0967

Det var så slemt, at han forlod selskabet for at køre tilbage til Kbh. og bytte bil, således at Marianne standsmæssigt kunne blive transporteret under den efterfølgende lille køretur fra Allerød til i første omgang iskiosken i Sørup ved Esrum Sø.

Iskiosken var lukket, så ”voksenmobningen” fortsatte, men denne gang med arrangøren som mål.

Køreturen fortsatte via Fredensborg Slot, til en lille parkeringsplads på Esrum Søvej umiddelbart ved søbredden. Her var der kaffe og kage bagt af Susanne og Britta.

SONY DSC

 

Preben havde medbragt sin ”Skattekiste”, og serverede en Gl. Dansk til de, der havde lyst.

img_0976

 

Efter kaffepausen kørte 8 TR-ere videre.

Preben og Susanne måtte hjem, mens Annette og Lars havde forladt os på et tidligere tidspunkt.

Målet var Gilleleje via Hornbæk.

H.P. fik ladeproblemer og ”slog op i banen” for derefter at vende snuden hjemad mod Snekkersten.

Vi var således hele 7 TR-ere, der holdt ud helt til Gilleleje, hvor vi mæskede os i diverse drikkevarer, foruden fiskefrikadeller, ristede pølser og forårsruller.

img_0978

Vi tog afsked med hinanden ved 13-tiden og konstaterede, at endnu en dejlig tur i vore gamle biler havde været en oplevelse, også selvom det regnede lidt undervejs og kalechen måtte op.

 

Vi gentager succesen til næste år.

 

Karsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.