l1060403En meget kold dag i marts mødtes vi hos Aplus bilsyn i Frederikssund til det årlige forårsklargøringsmøde.

Povl havde slået portene op for os og der kom i åben bil. Af de tre TR6'ere, der havde vovet turen fik vi kigget grundigt på 2 af dem.

Den ene TR6 dog først efter der var blevet kæmpet en del med at få motorklappen op. Det var dog ikke det infame problem med et knækket klapåbnerkabel  der var problemet det var en simpel justering af låsemekanismen der var brug for (Bilen har i øvrigt også nødudløser på klappen). Klappen kunne godt åbne lidt, men ikke helt. Efter en del fiflen med et bukket kosteskaft og simpel vold lykkedes det til sidst og nu er låsemekanismen justeret så det ikke burde ske igen.

Min egen TR6 blev gennemgået grundigt og det var tydeligt, at jeg skal have justeret mine bagbremser da den bremser meget skævt på baghjulene. Skruen til justering sidder dog fast i højre side, så det kan jeg få lidt sjov med når vejret bliver til det. Der er også begyndende slør i baghjulslejerne.

Povl nævnte i den forbindelse, at man altid bør adskille og rense tromlerne som en del af forårsklargøringen.

Vi fik lækre hjemmelavede sandwich af Povls søde kone og dejlig kage. Alt i alt havde vi en hyggelig dag og der blev snakket biler og om ikke snart foråret ville melde sin ankomst så vi for alvor kan komme ud at trille.

 

Tak til Povl for endnu en gang at slå portene op.

 

Lars E. Nyegaard

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.